Ben je in bezit van Rijbewijs-B en vermijd je het autorijden: ik help je graag.  Mijn coaching zal je stapsgewijs een zelfstandig automobilist maken die geen omwegen neemt en de snelweg niet vermijdt. Lees verder voor de tarieven.

angela-bloemsaat-fotografie-jan-hamelink-92

Je mag bij mij vrijblijvend een introductie volgen. We gaan dan 90 minuten aan het werk om te kijken wat wij aan je rijangst kunnen doen.

Een introductie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inleidend gesprek: kennismaking en inventarisatie hoe je er voor staat.
  • Samen maken we een plan van aanpak
  • Coaching: Ik coach je daarna op de weg om je niveau te bepalen. Daarnaast kijk ik ook hoe angst je rijgedrag beïnvloedt. En ik vertel je natuurlijk hoe ik je kan helpen om je zelfredzaamheid (terug) te krijgen.
  • Evaluatiegesprek: na afloop geef ik je  een deskundig advies.

angela-bloemsaat-fotografie-jan-hamelink-76Tarieven met rijbewijs

  • Introductie van 90 minuten – €95,00
  • Vervolgsessie van 90 minuten – €95,00

Pakketten

  • Pakket 1.  Vijf sessies van 90 minuten rijangstcoaching € 465,00
  • Pakket 2. Tien sessies van 90 minuten rijangstcoaching € 925,00

Losse sessies rijangstcoaching en pakketten betaal je vooraf of worden verrekend bij de eerste sessie.

Een vervolgpakket kan meerdere malen worden aangeschaft of aangevuld met losse sessies.

Het kosteloos annuleren van een gemaakte afspraak is mogelijk tot drie werkdagen van te voren. Binnen deze termijn worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Tarieven per 1 januari 2020. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Tarieven zonder rijbewijsangela-bloemsaat-fotografie-jan-hamelink-65

Als je nog niet in het bezit bent van rijbewijs B, dan gelden er andere lagere tarieven. Kijk in dat geval voor meer informatie op www.bel-hamel.nl

Ik geef je graag vrijblijvend een deskundig advies op maat. Neem voor professionele hulp dus contact met mij op en ga de weg niet meer uit de weg.

Bovag

Je kiest ook voor Bel-Hamel, omdat ik ben aangesloten bij BOVAG-Rijscholen. Waarom? Omdat ik zeker van mijn zaak ben en dat wil ik aantonen  met mijn kwaliteitskenmerk. Ik ben dan ook trots op mijn BOVAG-keurmerk voor mijn rijschool. Ik ben in het bezit van een geldige WRM-bevoegdheidspas en beschik over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

Bovag = kwaliteit

Meer weten over Bovag? Klik op logo

Meer weten over Bovag? Klik op logo

BOVAG is een keurmerk, dat staat voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid! Een BOVAG-rijschool verzekert je bovendien van: breder aanbod, bredere service, hoger slagingspercentage en duurzaam je rijbewijs halen! In de winterperiode zijn er winterbanden onder de lesauto’s gemonteerd en bovendien zijn deze auto’s uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden BOVAG-rijscholen aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen.

 

Bel-Hamel heeft de openbare reviewtool ‘Klantenvertellen’ op de website. Hierop kan je je ervaringen en feedback kwijt. Je kan op het logo klikken om mij te beoordelen:

klanten_vertellen banner

Voor meer informatie: bel 078-6760888 of schrijf je nu in via info@rijangst.nl