Zie je op tegen (leren)  autorijden? Doorbreek de cirkel. Het kan! Mijn autorijschool Bel-Hamel uit Maasdam, gemeente Binnenmaas, Hoeksche Waard is namelijk al meer dan 20 jaar een begrip in specialistische rijlessen, juist voor als je hierbij extra hulp nodig hebt. Ik les in de regio’s Rotterdam, Dordrecht en de Hoeksche Waard!

Ben je dus op zoek naar specialistische rijlessen? Heb je last van faalangst, rijangst, autisme of ADHD? Vind je een redelijke prijs en betrouwbaarheid ook belangrijk? Het maakt niet uit of je je rijbewijs al hebt: ik kan en wil je graag helpen. Ook mensen met een lichte beperking kunnen bij mij het rijbewijs halen. Jij kan hiervoor lessen in een Hyundai I30-schakelauto of een Hyundai Ionic hybride-automaat. Mijn lessen en coaching zijn in het Nederlands, Engels en Duits

Lesopbouw

Ik ben je vaste instructeur en haal je op van je thuisadres. Mocht je te ver weg wonen, dan kan op een centraal punt worden afgesproken. Je aanleg, inzet en het aantal lessen per week bepalen de duur van je rijopleiding. Met een instructiekaart worden elke les je vorderingen bijgehouden. Zo kun je goed zien wat je al beheerst en waar je nog aandacht aan moet besteden.

Bovag

Rijschool Bel-Hamel is aangesloten bij BOVAG-Rijscholen. Waarom? Omdat ik zeker van mijn zaak ben en dat wil ik aantonen  met mijn kwaliteitskenmerk. Ik ben dan ook trots op mijn BOVAG-merk voor mijn rijschool. Ik ben in het bezit van een geldige WRM-bevoegdheidspas en beschik over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

Bovag = kwaliteit

Meer weten over Bovag? Klik op logo

Meer weten over Bovag? Klik op logo

BOVAG is een keurmerk, dat staat voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid! Een BOVAG-rijschool verzekert je bovendien van: breder aanbod, bredere service, hoger slagingspercentage en duurzaam je rijbewijs halen! In de winterperiode zijn er winterbanden onder de lesauto’s gemonteerd en bovendien zijn deze auto’s uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden BOVAG-rijscholen aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen.

Natuurlijk streef ik ernaar dat je veilig en met een goed gevoel de weg opgaat. Maar mocht je klachten hebben? Deze wikkelt het BOVAG via een interne afhandelingsprocedure af. Bovendien biedt deze branchevereniging  de openbare reviewtool ‘Klantenvertellen’ op hun website. Hierop kan je je onafhankelijke mening en feedback kwijt voor kwaliteitsverbetering.

Voor meer informatie zonder rijbewijs: Ga naar: Bel-Hamel

Voor meer informatie met rijbewijs: Ga naar: www.rijangst.nl 

Voor een afspraak bel 0624506201 of schrijf je nu in: http://www.rijschool-belhamel.nl/contact/