10

Nog iedere dag blij dat ik Belhamel heb gebeld!

Hoewel het alweer een jaar geleden is dat ik mijn laatste rijles had bij Jan, ben ik nog steeds zo dankbaar en blij met de begeleiding die ik destijds gekregen heb dat het zeker nog een recensie waard is!

Iets meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met rijlessen bij Belhamel, nadat ik al een aantal jaar last had van rijangst en de snelweg niet meer op durfde als gevolg van een auto-ongeluk. Jan zag en voelde meteen goed aan welke begeleiding ik nodig had, hieruit bleek zijn deskundigheid en ervaring met het werk als rijangst-coach. Zowel de feedback als complimenten die ik kreeg zorgden ervoor dat ik weer vertrouwen kreeg in mezelf achter het stuur. Hiermee nam tegelijkertijd mijn rijangst steeds weer iets meer af.

Tegen het einde van mijn begeleiding moest ik helaas abrupt met de rijlessen stoppen vanwege gezondheidsklachten. Desalniettemin merk ik nu een jaar later nog steeds het effect die de lessen bij Jan voor mij hebben gehad!! In de auto stappen en het ''eiland'' (Hoeksche Waard) afrijden is weer ''gewoon'' (en niet iets waar ik vooraf enorm angstig door word). Iets wat voor mij al jaren niet meer ''gewoon'' was en wat ik mij twee jaar geleden ook niet voor kon stellen dat het zo zou worden.

Kortom: enorm blij met de begeleiding die ik gekregen heb en zeer zeker een aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeksche Waard
9

Eindelijk de weg op

Na medische problemen was ik bang verder te gaan met mijn rijlessen. Jan gaf mij vertrouwen door naast kritiek veel complimenten te geven, maar ook te praten over mijn angst. Hij voelde goed aan wanneer ik even rust nodig had en ook al was dat midden in de les stonden we even aan de kant om te rusten. Nu eindelijk mijn examen gehaald en afgelopen week voor de eerste keren zelfstandig rustig de weg op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klaaswaal
9

De wijde wereld weer in!

Na jarenlang de snelwegen, bruggen en tunnels te hebben vermeden, heb ik (gelukkig) bedacht dat er iets moest gebeuren. Na enkele lessen met Jan durf ik zelf weer de snelweg op en ben ik niet meer angstig om een tunnel in te gaan! Het heeft me erg geholpen en ook fijn om na 37 jaar rijbewijs weer bijgespijkerd te worden! ( betreffende de theorie). Superfijn om de stap te hebben gezet!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon
10

Een aanrader

Omdat ik 6 jaar niet meer achter het stuur had gezeten en twijfelde of ik veilig de weg op kon, heb ik een afspraak voor een rijles gemaakt.
Ik werd direct gerustgesteld en na een duidelijke uitleg over de auto ben ik gaan rijden. Het ging prima, ik kon wel merken dat het even geleden was, maar gedurende de les ging het steeds makkelijker.
De tips die tijdens het rijden werden gegeven waren fijn.
Wel werd een opfrisboekje theorie aangeraden, niet zo vreemd, in oktober heb ik 40 jaar mijn rijbewijs en er is nogal wat veranderd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Strijen
9

Fantastisch! Met 1 les weer zeker!

Ik heb 1 rijles bij Jan gehad vanwege het feit dat ik rijangst heb. Na een telefonisch consult kon hij dus al inschatten dat hij mij met een automaat moest ophalen ipv met een schakelauto. Hij haalde mij op en ik voelde meteen al een bepaalde rust. Had ik nou rijangst of had ik gewoon moeite met schakelen ivm gebrek aan ervaring? Na 1 les heeft Jan mij duidelijk gemaakt dat ik gewoon in een automaat moet gaan rijden en dat er verder niets mis is met mijn rijgedrag. Nooit gedacht dat ik na 1 les weer zin had om de weg op te gaan! Super bedankt Jan! Door jouw kennis en kunde al voorafgaande de les, wist je precies wat mij zou helpen! Ik ben dus geholpen. Automaat aanschaffen en weer de weg op! Aanradertje deze!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
9

Veel geleerd in drie lessen

Doordat ik de laatste vijf jaar steeds minder ging autorijden was ik erg onzeker geworden op weg.

Met de adviezen en het opfrissen van de verkeersregels door Jan, durf ik weer meer te gaan rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg
10

Hele fijne rijlessen en in 1x geslaagd!

Na de fijne rijlessen en een hoop geleerd te hebben heb ik in 1x mijn rijbewijs weten te halen! Jan weet alles wat je moet weten om je rijbewijs te behalen! :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
10

Nooit durven dromen!

Met bibberende knieën heb ik Jan gebeld met de vraag mij van mijn rijangst af te kunnen krijgen.
Geen probleem voor Jan.
1e les meteen de snelweg op. Heb het zelf niet echt kunnen beleven...Ik deed het maar wist niet wat ik had gedaan.
2e les huilend in de auto... Jan bleef kalm. Vroeg of ik de snelweg opdurfde. Nee was mijn antwoord.
Dus door de hoeksche waard geturfd tot dat Jan zei: ik wil toch wel even een stukje snelweg met je nemen. Als je h eet te eng vindt kan ik de hele auto overnemen. Dus huppetee de snelweg op.

Ging goed! Besefte dit keer wat ik deed.
3e les hebben we mijn ( in mijn hoofd) moeilijke wegen genomen. Kreeg meer vertrouwen, weet steeds meer wat ik doe.
De daarop volgende 2 lessen echt ( voor mij) hardcore de snelweg op. En...... gelukt!!!!

Ik had nooit durven dromen dat dit zou gaan slagen.
Jan je hebt me echt heel goed geholpen, door rustig maar kordaat met mij om te gaan. Je hebt mij veel inzichten gegeven waardoor ik nu steeds meer vertrouwen krijg op de snelweg.

Aanrader!!!!! Ik durf nu de snelweg op. Ik kan komen waar Ik heen wel en ga de onbekende wegen ook onderzoeken.

Erg blij met jou!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudbeijerland
10

Rijles volgen met een instructeur naast je die weet waar hij mee bezig is.

Rijschool Belhamel is mij zeer goed bevallen, want buiten het feit dat het een deskundige man is waar je naast zit is er ruimte voor een praatje en leer je autorijden in een veilige en vertrouwde omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdam
8

Hele goede ervaring met rijlessen

Jan is heel rustig en kan je op een andere manier naar het verkeer laten kijken. Je laten inzien hoe je op de meest veilige manier kan autorijden door tips en adviezen te geven. Zo krijg je zelf weer de controle terug over het autorijden en vergroot het je zelfvertrouwen in de auto weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
9

De rijlessen zijn een goede ondersteuning in het terug vinden van ontspannen autorijden.

Het autorijden was geen prettige/ontspannen ervaring meer na een aanrijding van achteren(met een whiplash als gevolg).

Jan heeft mij inzicht gegeven in mijn spanningen. Met die inzichten kon ik aan het werk aan de hand van opdrachten. De opdrachten gaven een fijne afleiding waardoor ik geen tijd meer had om op de enge dingen te letten(dat voor spanning zorgde). Na drie lessen durfde ik het weer aan om alleen verder te gaan met mijn nieuwe manier van autorijden.

Ik vond Jan een rustige en fijne man om les van te krijgen. Hij stelde mij op mijn gemak en had een positieve en opbouwende manier van inzicht geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Top rijschool na trauma

Rij instructeur Jan heeft veel aandacht voor zowel psychische- als fysieke klachten. Stelt de rijlessen hierop samen. Hij is erg geduldig en weet de persoon in kwestie op zijn gemak te stellen.

Na twee lessen weer in mijn eigen gestapt en zelf gaan rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse
9

zelfvertrouwen terug gekregen

Al jaren lang (15 jaar) reed ik zeer sporadisch en met grote angst. Ik vermeed autorijden en was dus altijd afhankelijk van OV of mijn man als ik ergens heen wilde reizen. Met een nieuwe baan in het vooruitzicht (met auto) moést dit veranderen!

Met een 5-tal rijlessen met Jan durf ik nu de weg weer op en rijd ik weer lange stukken en vooral ook op de snelweg (want daar was ik het meest angstig voor). Door het vertrouwen dat Jan mij gaf, durfde ik langzamerhand ook mezelf steeds meer te vertrouwen achter het stuur.

Heb je last van rijangst, vermijd je die auto en wil je er iets aan doen. Bel Jan, hij helpt je écht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

Goed steuntje in de rug

Na 2 lessen en zelf ‘oefenen’ heb ik weer voldoende zelfvertrouwen om de (snel)weg op te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten
10

Uitstekend

Alsnog mijn rijbewijs gehaald!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle
10

Heel bekwame begeleiding bij rijangst

Na jarenlang het autorijden te hebben vermeden (met name de snelweg) heeft Jan me in slechts 3 lessen weer het vertrouwen in het rijden terug gegeven. Dankzij de rustige en bekwame begeleiding rijd ik ik weer zelfstandig op de snelweg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

goede rijschool!

goede rijschool!

veel geleerd

Rijbewijs gehaald!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Strijen
10

Vakkundig en bekwaam

Jan is een vakman. Dat merk je aan alles tijdens de lessen. Of je nu eigenwijs bent, autisme hebt of ADHD. Jan heeft ervaring met allerlei mensen die niet zomaar even een rijbewijs halen, en dat merk je. Vandaag ben ik in een keer geslaagd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
10

Vertrouwen gekregen in het autorijden

Met de rijles van Jan ben ik over de gedachte heen gekomen dat ik nooit een rijbewijs zou behalen. Met veel vallen en opstaan, opbouwende feedback, en met kleine stapjes steeds wat meer zelfvertrouwen, kan ik toch zeggen dat ik inmiddels mijn rijbewijs heb behaald! Bedankt Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Een top rijschool

Ik heb een goede ervaring dankzij goede lessen heb ik weer een mooie droom werkelijk kunnen laten worden iedereen die die rij angst of een peperking heeft deze rijschool is perfect om je te op de weg of aan een mooie droom te laten uitkomen alle lof aan jan dank je wel m.v.g Johan lodders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek
10

Echt een geweldige begripvolle man!

Een van de weinige goede rijscholen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht
10

Ik rij weer

Samen met Jan weer de weg op gegaan.
Ja ook gelijk de snelweg op, met de rustige aanwijzingen en aansporingen is het mij gelukt.

Ik rij weer auto en ben er super blij mee, soms nog een beetje spannend maar het wordt steeds normaler.

Bedankt Jan om mij weer aan het rijden te krijgen! Van harte aanbevolen, gewoon doen!

Irene den Hollander
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

Jan heeft mij het vertrouwen terug gegeven om weer de weg op te gaan

Na 25 jaar probleemloos rondgereden te hebben, kreeg ik door een ongeluk na verloop van tijd stress tijdens het autorijden en dan voornamelijk op de snelwegen. Autorijden was geen pretje meer.
Met Jan naast je krijg je snel de rust en het vertrouwen terug om weer met plezier te gaan autorijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
10

Taxichauffeur krijgt rijles!

Daar zit je dan....45 jaar rij-ervaring waarvan de laatste 10 jaar als taxichauffeur. Appeltje-eitje zou je zeggen. Ware het niet dat je gevloerd bent door depressies en een zombie bent door de bijbehorende medicatie. Die middelen zijn erger dan de kwaal: je zicht is met 30% vermindert, je reactievermogen is super traag en de onzekerheid slaat toe. Zo ook achter het stuur. Resultaat: nauwelijks nog autorijden en zéker niet op de grote weg. Na 2,5 jaar tobben zag ik het licht! Neem een keer een rijles! Het licht ging feller branden toen ik Belhamel ontdekte: een rijschool voor 'probleemgevallen'.
Toegegeven, het duurde nog wéken voor ik een afspraak met Jan maakte. Ik moest toch wel wat overwinnen om in een lesauto te stappen en het moment dat Jan er stond voor de eerste afspraak was best wel een dingetje... Maar daarna ging het alleen maar beter!
Jan stelt rake vragen en....hij begrijpt waar je het over hebt! We reden met name op de grote weg, wat spannender situaties als weefvakken, invoegen, snelheid maken, inhalen van vrachtverkeer. Situaties die vroeger domweg mijn werk waren. Tijdens het rijden beoordeel je je spanning steeds met een rapportcijfer en dat geeft je een heel helder inzicht. Na de eerste les ging ik oefenen met m'n schoonzoon om weer ervaring op te doen, na de tweede les ging alweer alleen de weg op. Ik nam nog een derde les om Het Nieuwe Rijden op te frissen, want dat was er in de praktijk gewoon nooit van gekomen. Ik rijd weer! Jan! Dank je wel! Of ik ooit nog op de taxi kom, is een ander verhaal, maar voor nu ben ik blij dat ik niet meer zo beperkt ben én dat ik de onzekerheid kwijt ben. Ik raad het iedereen aan die zich belemmerd voelt om te rijden, of het nu grote weg, bij avond, tunnels of bruggen zijn. Gewoon doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Super ervaring! Na 10 jaar (bijna) niet gereden te hebben vanuit rij-angst heeft Jan mij in 3 lessen weer op de weg gekregen. Ik vond het ongelofelijk. Zijn manier van lesgeven heeft veel indruk op mij achtergelaten. Je kunt aan alles merken dat Jan een ervaren instructeur is die iets extras kan bieden. Twijfel dus zeker niet om te beginnen bij rijschool belhamel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk
8

goede service, goed behandeld

Goede begeleiding, heeft mij erg geholpen om mijn onzekerheid in het verkeer weg te nemen. Voor zowel automaat als handgeschakelde auto. Ook fijn om dat eens te kunnen proberen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na heel lang rijles te hebben gevolgd en een praktijkexamen te hebben afgelegd gaf mijn vorige rijleraar aan dat hij me niet verder meer kon helpen. Dit had te maken met dat ik onzeker was en de informatie niet goed tot me kon nemen. Na drie maanden les te hebben gehad ben bij rijschool Belhamel ben ik eindelijk geslaagd! Bedankt Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Met Jan naast mij voelde ik mij vertrouwd en eindelijk iemand die mij begreep dat mijn snelweg angst reëel is. Ik kreeg tijdens het rijden tips en de puntjes op de i en natuurlijk tops. Tip waar ik hem dankbaar voor ben is: het hulp boek rijangst en de nazorg die hij biedt. Interesse in stimuleren en op de hoogte houden over wat goed en niet goed gaat maakt Jan een top rijinstructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ARKEL
9

goede service, goed behandeld

Hele goede rijschool. Jan is een deskundige rij instructeur die je vertrouwen geeft en goed kan inschatten waar het probleem zit. Na 6 lessen voel ik mij een stuk zekerder en durf weer de weg op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
8

goede service, goed behandeld

Ik heb goede lessen gehad en veel geleerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westmaas
8

goede service, goed behandeld

Na acht jaar bijna niet achter het stuur te hebben gezeten, was ik toch een beetje bangig geworden. Al na drie lessen (waarbij goede en praktische tips werden gegeven), durfde ik alweer met vertrouwen in een auto te stappen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
7

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb 3 lessen gevolgd bij Jan, omdat ik mij erg opgejaagd voelde in het verkeer. Ik heb vroeger een nare ervaring gehad toen ik net mijn rijbewijs had. De motor sloeg toen 3 x achter elkaar af voor het stoplicht, waardoor iedereen ging toeteren. Dit opgejaagde gevoel heb ik 3 jaar gehad en ik durfde niet alleen te rijden. Na 3 lessen voelde ik mij al veel rustiger. Ik durf nu weer meer alleen te rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
9

goede service, goed behandeld

Vanaf het moment dat je bij Jan in de auto stapt merk je al meteen hoe betrokken Jan met zijn leerlingen is. Jan luistert goed naar je verhaal en schetst op basis van je verhaal een plan van aanpak. Jan is eerlijk, verbloemt niets en is daar waar nodig een tikkeltje streng. Jan zal nooit tegen je schreeuwen of uitvallen of je minder waardig laten voelen. Hij zal tegen je zeggen "dat vind mijn auto niet zo fijn" of "hij moet nog langer mee". Daarnaast zal Jan altijd de verkeerssituatie voor je schetsen en haarfijn uitleggen wat er goed en/of fout ging. Jan heeft voor elkaar gekregen wat mijn vorige twee instructeuren niet voor elkaar kregen. Met een minimaal aantal lessen mij zelfverzekerd het examen in laten stappen. Jan is een ware aanbeveling voor iedereen met faalangst, rijangst of een "beperking" of iedereen die van wat extra aandacht houdt. Laat je niet afschrikken door de prijs, want ik heb bij Jan veel minder lessen gehad dan voorgaande instructeuren. Kies kwaliteit over kwantiteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek
9

goede service, goed behandeld

Door rijangst 8 jaar niet gereden en dit jaar eindelijk de stap genomen om hier iets aan te doen. Al na 2 lessen bij Jan bemerkte ik dat het rijden eigenlijk erg goed ging en beide vonden we dat ik er wel klaar voor was om zelf de weg weer op te gaan. Het was fijn om met Jan naast me weer wat zekerheid achter het stuur te krijgen. Jan is rustig en geduldig, maar ook erg duidelijk als iets niet goed gaat. Dankzij zijn tips en trucs durf ik het weer aan. Morgen ga ik kijken naar een eigen autootje!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem
10

perfect, zeker aan te bevelen

Hiervoor bij twee andere rijscholen gereden, helaas zonder het gewenste resultaat. Vervolgens ben ik bij Belhamel terechtgekomen, omdat er toch een soort van faalangst in me sluipt zodra er (af)gereden moet worden. Die angst werd al snel minder naarmate ik vaker bij Jan in de auto stapte. Hij stelt je duidelijk op je gemak en is, zoals al op de website beschreven wordt, écht gespecialiseerd in het begeleiden van mensen zonder die 100% zekerheid achter het stuur. Mede dankzij hem heb ik dat van me af laten glijden en ben ik direct geslaagd. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Fijne lessen gehad, en veel geleerd. Ik vond op de snelweg rijden spannend en had hierdoor angst gekregen. 3 lesjes gehad en het gaat nu gelukkig weer goed. Veel tips gekregen en het was zeer leerzaam, ik ben blij dat ik deze stap hebt genomen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Zeker aan te raden voor mensen die onzeker zijn in het verkeer of last hebben van rijangst. Jan heeft veel geduld, is duidelijk, geeft goede tips en heeft het beste met je voor! Ik durf sinds kort weer deel te nemen in het verkeer dankzij Jan. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na 13 jaren weer op de snelweg en dat ook zonder rijangst . Ik stap onbezorgd in mijn auto en rij weg . Het stresserig gevoel , buikpijn en angst heb ik allemaal niet meer . Dat ook allemaal dank zij Jan heb ik mijn rijangst overwonnen . Na 5 lessen kan ik weer zelfstandig rijden en gaat steeds beter . Jan heeft mij geholpen met rijangst . Zeer goeie rijschool , echt een aanrader . Jan nogmaals hartelijk dank 👍💐
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan de lessen bij Jan van harte aanbevelen. Een paar maand terug had ik nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. 15 jaar niet gereden, voor mijn eerste rijles zat ik echt met klamme handen te wachten tot de auto voor zou rijden. De eerste les zaten we meteen al op de snelweg en dat was even wennen weer, zeker omdat ik helemaal nooit op de snelweg had gelest. Maar met de kalme uitleg en hulp van Jan ben ik nu na 8 lessen zover dat ik een auto heb gekocht! En ook daarmee heeft Jan geholpen, hij nam speciaal de tijd om met me een proefrit te maken en te helpen een goede auto uit te zoeken. Wat een topservice en betrokkenheid, heel erg bedankt!! Nu wordt het zelf weer kilometers gaan maken en ik heb er vertrouwen in dat ik weer zelfstandig de weg op kan. Dus, zit je met stress achter het stuur neem les bij Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al 5 jaar een auto, maar ik heb altijd snelwegangst gehad. Tijdens de lessen leerde ik omgaan met mijn angst én hoe ik mijn rijstijl kan verbeteren. Dit geeft mij nu het zelfvertrouwen om zonder spanning te rijden, kan ik met trots zeggen. Jan, ontzettend bedankt dat ik mijn vrijheid terug heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk
8

goede service, goed behandeld

Na een kettingbotsing op de snelweg zat de schrik er goed in. Jan heeft me geholpen het rijden gewoon weer op te pakken. Vooral de adviezen over afstand houden en hoe je dit bij drukte kunt creëeren heeft mij weer vertrouwen gegeven. Inmiddels rij ik weer gewoon auto. Bij drukte op de snelweg vind ik het soms nog wat spannend, maar ik doe het wel weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
7

voldoende, een redelijke ervaring

Een aantal jaren durfde ik de snelweg niet meer op. Jan heeft mij dat zetje gegeven wat ik nodig had om dit weer op te pakken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUD-BEIJERLAND
8

goede service, goed behandeld

Ik heb 17 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en toen eigenlijk nooit meer gereden. Een paar jaar geleden wat lessen genomen maar dat werd m ook niet, ik vond het veel te eng om zelf te rijden. Omdat ik het wel erg makkelijk zou vinden om auto te kunnen rijden, heb ik rijles genomen bij Jan. En totaal tegen mijn verwachting in kan ik inmiddels zonder problemen de auto pakken en 90 kilometer verderop mijn ouders bezoeken. Dat had ik nooit gedacht in 11 lessen!! Ik ben dus echt blij met deze keuze. Het voelt nog niet zo makkelijk als fietsen, maar heb inmiddels wel het gevoel dat dat vanzelf zal komen en zal dan ook zeker blijven rijden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Fijne begeleiding bij mijn rijangst op snelwegen. Na 6 sessies durf ik weer op de snelweg te rijden, en heb ik de tools gekregen om zelf mijn ervaring uit te bouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
9

goede service, goed behandeld

Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan stelt je op je gemak. Geeft je de ruimte om aan te geven wat wel of niet lukt of kan. Stimuleert op super wijze waardoor je je echt jezelf kan zijn. Mijn rij cq angst problemen zijn opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brielle
9

goede service, goed behandeld

Na veel lessen bij een andere rijschool en vijf rijexamens die ik niet heb gehaald, heb ik contact opgenomen met Jan. Ik zag enorm op tegen de eerste les, maar Jan heeft me er goed doorheen gesleept. Ik heb heel veel gehad aan zijn tips. Hij begrijpt goed hoe spannend het kan zijn om te rijden. Op sommige momenten is hij best streng, maar dat is alleen maar prettig. Uiteindelijk heb ik mijn rijexamen de zesde keer wel gehaald, na 11 hele leerzame lessen bij Rijschool Belhamel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

goede service, goed behandeld

Ruim 10 jaar geleden behaalde ik mijn rijbewijs en de keren dat ik achter het stuur gezeten had waren op 1 hand te tellen. Door gebrek aan rijervaring werd de drempel om weer achter het stuur te kruipen steeds hoger. Al surfende op internet kwam ik op de site van rijschool Bel-Hamel en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Jan een bericht gestuurd. Het eerste contact werd snel gelegd en voor ik het wist zat ik weer achter het stuur. De deskundigheid, rust en het geduld van Jan hebben mijn spanningsniveau elke les doen dalen tot ik op het punt kwam dat ook ik zelf ging ervaren dat mijn spanningsniveau tijdens het rijden tot een minimum beperkt was. Wat een bevrijdend gevoel! Ik heb nu een autootje voor de deur staan en maak al aardig wat kilometertjes, alleen en met man en kinderen. Zonder angst maar met vertrouwen en plezier! Jan bedankt voor je coaching!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendrik Ido Ambacht
10

perfect, zeker aan te bevelen

Een benauwd, drukkend, stresserig gevoel, alleen al bij het denken aan auto rijden. Jarenlang dus niet meer echt gedaan en dan wordt het steeds lastiger, vooral snelwegen. Maar ik wilde dat niet meer, afhankelijk zijn, het vermijden, dus zocht ik contact met Jan. Sneller dan me ergens lief was had ik een afspraak en 6 keer later rijd ik weer lange ritten en stap ik onbezorgd de auto in. Wat ben ik blij! Jan heeft mij geholpen en dat zal hij voor jou ook kunnen doen, niet twijfelen, doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DORDRECHT
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na lang wikken en wegen,toch de stoute schoenen aangetrokken en Jan gebeld, de week erna zat ik achter het stuur op weg naar de Rosestraat in Rotterdam, het voelde of ik via een compleet wildpark naar Groningen moest lees: leeuwen en beren op de SNELWEG !! Ik was super nerveus, maar al snel voelde ik me redelijk rustig en was ik dan toch echt op de snelweg aan het rijden en nog wel op het zowat drukste stukje wat je je maar kunt bedenken ook. Na 6 lessen te hebben gehad, weet ik dat ik het kan!! Ik moet nog wel veel blijven oefenen en vooral ook...in mezelf geloven!! Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen....Jan bedankt voor je begrip , hulp en luisterend oor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
8

goede service, goed behandeld

De rijlessen van Jan zijn fijne, rustige lessen waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb 5 lessen gedaan en enorm veel geleerd - zeker het aanraden waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan is een prettige coach en het heeft mij zeker goed geholpen om zelf weer veilig de weg op te gaan. Het is nu aan mij om het geleerde in de praktijk te brengen en te blijven rijden. Maar dat ben ik zeker van plan. Jan bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
9

goede service, goed behandeld

16 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en sindsdien niet meer gereden wegens angst. Toch de stap genomen om les te nemen bij Jan. Eerste keer meteen door drukste stukje van Rotterdam zuid met hartkloppingen, droge mond en zweethanden. Door goede uitleg, geduld en humor van Jan na een aantal lessen al stuk rustiger achter het stuur. Inmiddels stuk rustiger en vandaag zelfs een auto gekocht !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Ik ben blij dat ik Jan als mijn rijangstcoach heb gekozen. Met zijn directe en open feedback, waar ik veel van geleerd heb. Hij gaf mij de juiste handvaten om in voor mij moeilijke situaties mijn spanningen te verminderen. Moeilijke situaties ga ik niet meer uit de weg. Mijn zelfvertrouwen groeit weer. Bedankt Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lekkerkerk
9

goede service, goed behandeld

Heeft me prima geholpen mijn rijbewijs te halen. Hij stelt je gerust en kan goed ingrijpen wanneer nodig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
10

perfect, zeker aan te bevelen

Vreselijk, vreselijk, vreselijk. Dat vond ik van autorijden. Ik heb het nooit leuk gevonden. Op mijn 18de gaan lessen omdat eigenlijk iedereen zei dat het zo gaaf was dat ik mocht gaan lessen. Nou ik vond er niets aan. De nacht voordat ik les had sliep ik niet. Na 30 lessen gestopt. Na een jaar of 3 toch weer begonnen. Het was toch best handig en mijn vrienden en vriendinnen om me heen haalden ook allemaal hun rijbewijs. Toen ben ik in 1x geslaagd. Maar ik heb het nooit leuk gevonden. Ik reed eigenlijk alleen als het nodig was. Maar na wat vervelende ervaringen op de weg waar ik iedere keer zo van schrok ging ik steeds meer het autorijden ontwijken. Naar afspraken toe met de trein of zoveel mogelijk binnendoor rijden. Het stress niveau in mijn lijf werd ook steeds hoger als ik de grote weg op moest. Toen heb ik besloten dat ik er wat aan wilde gaan doen. Na wat googelen kwam ik op de site van Jan terecht en direct een mail gestuurd. De eerste les was ik doodnerveus. En na de les was ik kapot en had ik de dag erna spierpijn in mijn benen van het gespannen in de auto zitten. Maar naarmate de lessen volgden nam dat af. Als de spanning even te hoog opliep bij mezelf gingen we even van de weg af om de situatie te bespreken om vervolgens weer vol goede moed verder te gaan. En zo ging ik iedere keer wat zekerder rijden en nam mijn zelfvertrouwen toe. Ik heb ook van Jan geleerd dat niet iedere rit perfect hoeft te zijn want dan kan niet omdat je van zoveel factoren afhankelijk bent waar jezelf geen invloed op hebt als je de situatie maar veilig oplost. Wat ik ook nooit had gedacht was dat ik ooit door het centrum van Rotterdam zou rijden. Laatst heb ik dat in mijn ééntje gedaan. Wel met hoog rode wangen omdat het toch best een beetje spannend was maar ook zeker van trots. Dankzij Jan gaat het autorijden nu veel beter. Ik zit veel relaxter in de auto en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik zie niet meer op tegen een autorit! Jan nogmaals bedankt voor alle lessen, tips en gezellige gesprekken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al 14 jaar mijn rijbewijs en sindsdien nooit prettig in de auto gezeten. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen (zwangerschappen ziekenhuis opname van mijn man en aanrijding op de fiets) sinds 4 jaar helemaal niet meer gereden. Jan heeft me inzicht gegeven waar mijn rijangst precies is ontstaan en hoe mijn eigen gedachtes en gedrag het in stand houdten. Hij heeft me geleerd om op mijn eigen inschatting te vertrouwen en dat het niet perfect hoeft. Inmiddels zit ik zelfstandig in de auto en begin zelfs ook plezier in het autorijden te krijgen (en maak me meer druk over de slechte voorkeurszenders op de radio van mijn man dan het verkeer ;)) De eerste keer zelfstandig op de snelweg was fantastisch, ik had nooit gedacht dat dat ooit nog weggelegd zou zijn voor mij. Ik kijk met erg veel plezier terug op de lessen met Jan, naast zijn deskundigheid, was het ook erg gezellig en heeft hij een goede dosis humor. Uiteraard kosten de rijlessen wel wat, maar zijn zeker elke cent waard tegenover de vrijheid die het mij opgeleverd heeft. Bedankt Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn rijbewijs al 10 jaar maar door een ongeluk als bijrijder durf ik al 3 jaar niet meer in de auto te stappen. Al googlend ben ik bij rijangst.nl terecht gekomen en ik zat dezelfde week nog achter het stuur. Verschrikkelijk die eerste les, direct in het diepe, tunnels, drukke rotondes en invoegen op snelweg. Ik was compleet kapot naar de eerste les, maar ook super trots. Na elk ritje met Jan overwon ik weer een stukje van mijn angsten. Hellingproef, inparkeren, smalle overdekte garages, dijkweggetjes echt alles is aan bod gekomen. Nu stap ik weer vrolijk in de auto. Naast een expert als angstcoach is Jan ook nog een interessante gesprekspartner, bedankt Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik had meer dan 10 jaar niet meer gereden. Voor mij was de drempel om weer te gaan rijden groot. Jan heeft mij goed/positief geholpen. Hij heeft een luisterend oor en geeft goeie tips/ advies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na meer dan 20 jaar niet gereden te hebben (want eng, uitstellen, afstellen, nooit meer rijden)was het tijd het weer op te pakken. Jan heeft me prima gecoacht om zo snel mogelijk weer veilig en zelfverzekerd aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ik ben echt heel blij dat ik dankzij Jan (en mijn eigen lef natuurlijk ;)) weer durf te rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na 1 introductie en 5 lessen te hebben gevolgd bij Jan weer een stuk zelfverzekerder op de weg. Jan weet door zijn ervaring hoe de psyche werkt tijdens rijangst en doordat hij rustig blijft leer je zelf ook meer te relativeren. Ook de tips betreft het \'huiswerk\' zijn waardevol, aanrader dus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Ik had al ruim 5 jaar mijn rijbewijs, maar was na mijn rijbewijs niet veel gaan rijden, omdat ik geen eigen auto had. Daarom was het \'niet-rijden\' er langzaam ingeslopen en begon het op een gegeven moment steeds vaker te vermijden. Echter toen ik een nieuwe baan kreeg, waar ik weer moest gaan rijden, kon ik er niet meer onderuit en wist ik dat het tijd werd om mijn angst te overwinnen. Online was ik in contact gekomen met de rijschool van Jan en had meteen gebeld. Voor ik het wist had ik mijn eerste rijles, waarna er nog wat volgden. Ik ben heel blij dat ik destijds deze stap heb gezet. In het begin was het rijden weer heel erg wennen en spannend, maar met de vele tips van Jan, ging het stap voor stap wat beter en werd de angst minder. Jan is tijdens zijn lessen altijd heel geduldig met mij geweest. Een paar wijze opmerkingen van Jan spoken nog vaak door mijn hoofd: \'het hoeft allemaal niet perfect\', \'niet nadenken, gewoon doen\', \'ga kilometers maken\'. Dankzij Jan zijn goede lessen en wijze woorden is de drempel om te rijden inmiddels een stuk lager geworden en maak ik steeds meer kilometers en ben ik weer een stuk mobieler geworden. Ik ben hem heel dankbaar voor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Vorig jaar eindelijk met een hoop spanning de stap durven zetten om rijlessen te nemen. Heel blij dat ik voor Belhamel heb gekozen. Jan heeft veel ervaring en bovenal veel geduld. Iets wat zeker prettig is bij angst en spanning. Naast leerzaam heb ik de lessen ook als leuk ervaren, altijd een gezellig praatje of een lach. Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs en super blij. Jan bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
8

goede service, goed behandeld

Heeft mij na een aantal hevige paniekaanvallen in de auto weer op weg geholpen. Het ging elke les steeds beter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenbergen
8

goede service, goed behandeld

Prima rijschool voor wie autorijden spannend vindt. Rij-instructeur is erg geduldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Na jaren van rijangst op de snelweg gezocht naar een rijschool om daar vanaf te komen. Heb bij Jan de rijlessen genomen en door zijn rust en vakkundige begeleiding rij ik nu op de snelweg. Rijangst zit in jezelf en je hebt iemand nodig om je daarbij te helpen. Daarvoor ben je bij Jan Hamelink aan het goede adres.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na vele keren gezakt te zijn bij een andere rijschool, overgestapt en in een keer foutloos geslaagd. Geweldig!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp
9

goede service, goed behandeld

In verband met rijangst op de grote weg, ben ik op zoek gegaan naar een rijschool, gespecialiseerd in rijangst. Ik ben bij Jan terecht gekomen, wat een goede keus bleek te zijn. Jan is rustig en weet, zonder dat je het merkt, jezelf uit te dagen steeds verder te gaan om je angst te lijf te gaan. De rust die van Jan uitgaat is enorm en brengt dat op je over. Zeker een aanrader voor een ieder die zijn rijangst wil overwinnen! En wat zeker niet onvermeld mag blijven, Jan is gewoon een leuke en gezellige instructeur! Jan, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon
9

goede service, goed behandeld

Ik was bang om te rijden. Maar na 5 lessen van Jan zit ik weer achter het stuur. Bedankt .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

6 jaar geleden een hyperventilatie aanval op de snelweg gekregen en door daarna de snelweg te vermijden een angst ontwikkeld. Door met Jan veel op de snelweg te hebben gereden weer meer zelfvertrouwen gekregen. De volgende stap is aan mij om het verder uit te gaan bouwen. Jan bedankt voor de lessen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht
8

goede service, goed behandeld

De angst was groot , 14 jaar niet meer gereden ,de eerste les heb ik ervaren ,alsof ik in het diepe werd gegooid ,moest gelijk op de drukke snelweg , iemand weg brengen , ik was er niet op voorbereid. Maar ik kreeg al snel door ,dat dit voor mij de beste methode was ,om door mijn angst te komen !Jan heeft veel mensen kennis en is streng ,waar nodig , grijpt flink in en legt goed uit waarom ! Heeft mij ook oude "verkeerde"gewoontes afgeleerd . Ik rij nu na 5 lessen weer zelfstandig en het wordt steeds gewoner ,dat ik achter het stuur zit . Jan bedankt , ook voor de fijne gesprekken !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vlaardingen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool en Jan is een uitstekende instructeur! Na een auto ongeluk op de snelweg durfde ik niet meer auto te rijden. Jan is erg geduldig en begripvol, dit gaf meteen een goed gevoel om het rijden op te pakken. Hij geeft goede tips en dat heeft onwijs geholpen bij mij. Hij heeft mij geholpen om het vertrouwen in mezelf weer terug te krijgen, en daar ben ik heel dankbaar voor. Dank je wel, Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Al 14 jaar ben ik in het bezit van mijn rijbewijs, 13 jaar daarvan heb ik door rijangst niet durven rijden. Op internet kwam ik de site van Jan tegen en heb een afspraak bij hem gemaakt. Tijdens mijn intake gesprek nam Jan mijn angsten zeer serieus, was een prettig luisterend oor en gaf mij naast het rijden meteen tips en tools mee voor (zelf)hulp. Ik heb 5 lessen gehad met Jan en ben daarnaast flink aan mijn angst gaan werken. Ik had nooit voor mogelijk gehouden dat ik weer op de weg zou zitten, maar het is gelukt en ik heb er zelfs zoveel plezier in! Jan heel erg bedankt voor je begrip en geduld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na een klapband op de snelweg had ik de schrik te pakken en via internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Na 3 lessen ga ik weer met vertrouwen de weg op. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Het is een goede rijschool waar ik met mijn autisme goed heb leren auto rijden. De instructuur is vriendelijk, zeer ervaren en stelde mij op mijn gemak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Ik ben goed geholpen. Het is een stok achter de deur om de weg weer op te gaan. Ik voel me weer vrij om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9

goede service, goed behandeld

Zeer goede rijschool, na mijn angst voor autorijden durfde ik na een paar lessen bij Rijschool Belhamel weer de weg op te gaan! Ook vind ik dat de begeleiding erg goed is, naar je probleem wordt erg goed geluisterd en het probleem wordt dan ook erg goed aangepakt door de dingen te oefenen die je moeilijk vindt op dat moment. Rijschool Belhamel is zeker aan te raden voor zowel mensen die nog geen rijbewijs hebben als mensen die wel het rijbewijs hebben maar de weg niet op durven te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen
9

goede service, goed behandeld

Via Internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Ik ben al lang de pensioengerechtigde leeftijd voorbij en had al bijna 20 jaar niet meer gereden. Toen mijn man de auto verkocht omdat hij niet meer mocht rijden wilde ik iets meer vrijheid krijgen en besloot het rijden weer te gaan proberen. De eerste les was voor mij beslissend of ik door zou gaan. Ik was absoluut nerveus, maar Jan stelde me op m\'n gemak en dacht dat het wel zou lukken na nog eens 5 rijlessen. Dat is intussen gebeurd en ik heb m\'n eigen autootje, een automaat, gekocht. De lessen waren heel leerzaam, Jan let uiterst scherp op en zet de puntjes op de I. Ook de nieuwe verkeersregels kwamen regelmatig aan bod, want er is wel een en ander veranderd. Prettig was de koffie tegen het einde van de les waarin we even konden evalueren wat goed en minder goed ging! Al met al ben ik erg blij met mijn beslissing rijlessen van Jan te hebben genomen en ik hoop er nog een aantal jaren plezier van te hebben. Nogmaals hartelijk dank, Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

In 2016 heb ik op de snelweg een paniek aanval gehad. Sindsdien durfde ik niet meer de snelweg op. Ik ben begin 2018 gaan lessen bij Jan en heb in een paar lessen, zeer relaxed en rustig weer met vertrouwen genoeg mijn angst overwonnen. Ik oefen nog 3 x per week en het gaat steeds beter. Helemaal Top! ik heb mijn vrijheid weer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht
9

goede service, goed behandeld

Ik vond het fijn om onder begeleiding te rijden om zo wat minder angstig aan het verkeer deel te nemen .De rust en het geduld deed me goed. Ik reed al niet veel auto meer , maar ga proberen dit nu bij te houden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek
9

goede service, goed behandeld

Het heeft me 55 jaar gekost om de stoute schoenen aan te trekken en rijles te gaan nemen. Ik raakte al in paniek als ik achter het stuur ging zitten zonder dat de motor aanstond. Gelukkig kon Jan me op mijn gemak stellen en me ervan overtuigen dat ook ik kon leren autorijden. Zeker in het begin werd me aangeraden automaat te gaan rijden, maar dat wilde ik niet. Door een opeenvolging van negatieve gebeurtenissen ging het rijden langer duren dan gehoopt, maar nu heb ik mijn rijbewijs en voor het eerst zelfstandig gereden. Jan, dank je wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Super ervaring! Door het eerlijke advies van jan en de rustige en duidelijke begeleiding niet meer met zwetende handjes achter het stuur. Voor een ieder met rij angst of stress zou ik een aantal lessen met jan zeker aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zuid beijerland
8

goede service, goed behandeld

Jopie Gouw Ik had veel moeite met de snelwegen, vooral invoegen.Heb een paar lessen genomen, heb nieuwe dingen geleerd, ga nu proberen vaker de snelweg te nemen ipv omrijden. Jan geeft rustig les maar zegt wel wat hij er van vindt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht
8

goede service, goed behandeld

Jan, bedankt voor alle lessen! Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald. Jan is tijdens de lessen altijd geduldig en behulpzaam geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Een aantal jaar geleden was ik al begonnen met mijn rijbewijs maar door verschillende rijscholen en rijinstructeurs die alleen uit was op geld ben ik daar toen mee gestopt. Na 6 jaar ben ik via een collega bij Jan terecht gekomen. Vanaf dag 1 voelde ik me op mijn gemak bij Jan. Door Jan zijn wijze woorden, leuke uitdrukkingen, duidelijke communicatie en zijn jarenlange ervaring heb ik dan uiteindelijk binnen 20 lessen mijn rijbewijs gehaald! Het fijne aan Jan is, is dat hij je echt veilig en goed wilt leren rijden. Als het ook een les wat minder gaat dan weet hij je ook goed te motiveren en je gerust te stellen \'\'geen zorgen, komt goed, we werken er samen naartoe\'\'. Jan is een rustige man, praat graag maar is ook erg duidelijk en kan streng zijn waar het nodig is. Kortom Jan is een topper! Ik heb een super leuke tijd gehad en ik kan hem iedereen aanbevelen!!! Jan is the greatest :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Jan is een rustige man en "streng" waar nodig. Ik had al 20 jaar niet meer gereden. Gewoon omdat ik het niet leuk vond en dat is overgegaan in angst. Maar na 4 lessen durf ik weer te rijden. Jan is heel rustig en dat brengt hij over tijdens het rijden. Ook fijn dat je zowel schakel als automaat kan rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijnsheerenland
10

perfect, zeker aan te bevelen

Jan geeft op een rustige manier les. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek
9

goede service, goed behandeld

Jan is een vriendelijke man die duidelijke instructies geeft. Hij leert je stap voor stap veilig auto rijden. Als het nodig is grijpt Jan ‘stevig’ in en zorgt er voor dat je vervolgens ook begrijpt waarom er is ingegrepen. Ik vond al mijn rijlessen leerzaam en leuk De praktische zaken zoals een verzorgde lesauto en altijd op tijd zijn ook goed geregeld. Kortom Belhamel is een prima rijschool.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
8

goede service, goed behandeld

Jan heeft mij geholpen met mijn rijangst. Ik was ontzettend angstig en durfde niet meer te rijden. Na Jan zijn lessen en coaching stap ik nu weer achter het stuur en is mijn angst weg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Na jarenlang niet de snelweg zijn opgegaan eindelijk met Jan wel weer. De spanning was nagenoeg weg. De sfeer is prettig. Ik heb nu weer het vertrouwen in mezelf en in mijn rijkunsten. Bedankt Jan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek
9

goede service, goed behandeld

Jan is een deskundige en met name rustige instructeur. Goede ervaring opgedaan met rijden met angst op de snelweg.Tevens werd iedere fout die je maakte opgemerkt en direct besproken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Jarenlang heb ik de snelweg gemeden, totdat ik aan de bel trok bij Jan. Al snel kon de eerste afspraak worden gemaakt en stapte ik in voor mijn eerste les. Allemaal nog wat onwenning, maar door de rust en de juiste tips die ik nodig had om beter overzicht en meer zelfvertrouwen te krijgen, begon ik er zelf ook in te geloven mijn rijangst te boven te kunnen komen. Na twee lessen van Jan, met de belofte 3x in de week achter het stuur te stappen ben ik op eigen kracht verder gegaan. Ik ben nu een 2 maanden verder en voel me steeds meer thuis op de weg..Allemaal nog wel een beetje spannend vooraf, maar stap voor stap groeit mijn zelfvertrouwen met elke week. Vandaag ben ik vanaf Delft, via Vlaardingen weer terug naar Rotterdam gereden, en dat allemaal over de snelweg! Ik blijf trouw doorgaan, en ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM
9

goede service, goed behandeld

Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik vanwege mijn angst jaren niet meer op de snelweg gereden. Vanwege een nieuwe baan moest het er toch echt van komen. De eerste 4 lessen was ik erg angstig, ik kreeg zelfs bijna paniekaanvallen als we de snelweg op gingen. Les 5 was een omslagpunt en les 6 uiteindelijk de laatste. Sindsdien ga ik vol vertrouwen de snelweg op. Ik had het zelf niet meer verwacht maar het kan dus echt! Jan bleef telkens erg rustig en ging ook met mij in gesprek om te bekijken welke aanpak voor mij zou werken. Dat vond ik erg fijn. Bedankt voor de hulp Jan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Voordat ik me bij Jan had aangemeld, was ik, zeg maar gerust, \'een angsthaas\'. Jan zijn stijl is, \'mensen in het diepe gooien\' en juist dit heeft voor mij goed gewerkt. Ik ga nu met veel beter gevoel en zelfverzekerder de weg op. Ik ben hem dankbaar. Dankjewel Jan! Hodan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht
8

goede service, goed behandeld

Prettige ervaring, instructeur heel rustig en met veel geduld, al met al een fijne ervaring en heb er heel veel van geleerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-beijerland
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben 37 jaar en heb al vanaf mijn 19e mijn rijbewijs. Toendertijd ben ik in 1x geslaagd maar was zo onzeker dat ik daarna na