Beoordelingen Klantenvertellen

8,9
223 beoordelingen
  • service 8,9
  • deskundigheid 9,3
  • prijskwaliteit 8,6
  • gemiddelde 8,9

Joyce Heijkoop[ uit ARKEL

10

beschrijving
Met Jan naast mij voelde ik mij vertrouwd en eindelijk iemand die mij begreep dat mijn snelweg angst reëel is. Ik kreeg tijdens het rijden tips en de puntjes op de i en natuurlijk tops. Tip waar ik hem dankbaar voor ben is: het hulp boek rijangst en de nazorg die hij biedt. Interesse in stimuleren en op de hoogte houden over wat goed en niet goed gaat maakt Jan een top rijinstructeur.

redenbezoek

aanbeveling ja

N Rambelje uit Den Haag

9

beschrijving
Hele goede rijschool. Jan is een deskundige rij instructeur die je vertrouwen geeft en goed kan inschatten waar het probleem zit. Na 6 lessen voel ik mij een stuk zekerder en durf weer de weg op.

redenbezoek

aanbeveling ja

Patricia uit

9,3

beschrijving

redenbezoek

aanbeveling ja

Sandra uit

7

beschrijving

redenbezoek

aanbeveling ja

Ivanka Izelaar uit Westmaas

8,3

beschrijving
Ik heb goede lessen gehad en veel geleerd!

redenbezoek

aanbeveling ja

Anne de Jong uit Rotterdam

8

beschrijving
Na acht jaar bijna niet achter het stuur te hebben gezeten, was ik toch een beetje bangig geworden. Al na drie lessen (waarbij goede en praktische tips werden gegeven), durfde ik alweer met vertrouwen in een auto te stappen.

redenbezoek

aanbeveling ja

Isabel uit Vlaardingen

7

beschrijving
Ik heb 3 lessen gevolgd bij Jan, omdat ik mij erg opgejaagd voelde in het verkeer. Ik heb vroeger een nare ervaring gehad toen ik net mijn rijbewijs had. De motor sloeg toen 3 x achter elkaar af voor het stoplicht, waardoor iedereen ging toeteren. Dit opgejaagde gevoel heb ik 3 jaar gehad en ik durfde niet alleen te rijden.
Na 3 lessen voelde ik mij al veel rustiger. Ik durf nu weer meer alleen te rijden.

redenbezoek

aanbeveling ja

Mitchell den Hollander uit Puttershoek

9

beschrijving
Vanaf het moment dat je bij Jan in de auto stapt merk je al meteen hoe betrokken Jan met zijn leerlingen is.
Jan luistert goed naar je verhaal en schetst op basis van je verhaal een plan van aanpak.
Jan is eerlijk, verbloemt niets en is daar waar nodig een tikkeltje streng. Jan zal nooit tegen je schreeuwen of uitvallen of je minder waardig laten voelen.
Hij zal tegen je zeggen "dat vind mijn auto niet zo fijn" of "hij moet nog langer mee". Daarnaast zal Jan altijd de verkeerssituatie voor je schetsen en haarfijn uitleggen wat er goed en/of fout ging.
Jan heeft voor elkaar gekregen wat mijn vorige twee instructeuren niet voor elkaar kregen.
Met een minimaal aantal lessen mij zelfverzekerd het examen in laten stappen.
Jan is een ware aanbeveling voor iedereen met faalangst, rijangst of een "beperking" of iedereen die van wat extra aandacht houdt.
Laat je niet afschrikken door de prijs, want ik heb bij Jan veel minder lessen gehad dan voorgaande instructeuren. Kies kwaliteit over kwantiteit!

redenbezoek

aanbeveling ja

Kyra uit Gorinchem

9

beschrijving
Door rijangst 8 jaar niet gereden en dit jaar eindelijk de stap genomen om hier iets aan te doen. Al na 2 lessen bij Jan bemerkte ik dat het rijden eigenlijk erg goed ging en beide vonden we dat ik er wel klaar voor was om zelf de weg weer op te gaan.

Het was fijn om met Jan naast me weer wat zekerheid achter het stuur te krijgen. Jan is rustig en geduldig, maar ook erg duidelijk als iets niet goed gaat.

Dankzij zijn tips en trucs durf ik het weer aan. Morgen ga ik kijken naar een eigen autootje!

redenbezoek

aanbeveling ja

Franklin uit Oud-Beijerland

9,7

beschrijving
Hiervoor bij twee andere rijscholen gereden, helaas zonder het gewenste resultaat. Vervolgens ben ik bij Belhamel terechtgekomen, omdat er toch een soort van faalangst in me sluipt zodra er (af)gereden moet worden. Die angst werd al snel minder naarmate ik vaker bij Jan in de auto stapte. Hij stelt je duidelijk op je gemak en is, zoals al op de website beschreven wordt, écht gespecialiseerd in het begeleiden van mensen zonder die 100% zekerheid achter het stuur. Mede dankzij hem heb ik dat van me af laten glijden en ben ik direct geslaagd. Bedankt!

redenbezoek

aanbeveling ja

Denise uit

9,3

beschrijving
Fijne lessen gehad, en veel geleerd. Ik vond op de snelweg rijden spannend en had hierdoor angst gekregen. 3 lesjes gehad en het gaat nu gelukkig weer goed.

Veel tips gekregen en het was zeer leerzaam, ik ben blij dat ik deze stap hebt genomen!

redenbezoek

aanbeveling ja

Jentina Schouten uit Rotterdam

9

beschrijving
Zeker aan te raden voor mensen die onzeker zijn in het verkeer of last hebben van rijangst. Jan heeft veel geduld, is duidelijk, geeft goede tips en heeft het beste met je voor! Ik durf sinds kort weer deel te nemen in het verkeer dankzij Jan. Bedankt!

redenbezoek

aanbeveling ja

sushma Moti uit Rotterdam

10

beschrijving
Na 13 jaren weer op de snelweg en dat ook zonder rijangst . Ik stap onbezorgd in mijn auto en rij weg . Het stresserig gevoel , buikpijn en angst heb ik allemaal niet meer .
Dat ook allemaal dank zij Jan heb ik mijn rijangst overwonnen . Na 5 lessen kan ik weer zelfstandig rijden en gaat steeds beter .
Jan heeft mij geholpen met rijangst . Zeer goeie rijschool , echt een aanrader . Jan nogmaals hartelijk dank

redenbezoek

aanbeveling ja

Ilse Vlasveld uit Rotterdam

10

beschrijving
Ik kan de lessen bij Jan van harte aanbevelen. Een paar maand terug had ik nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. 15 jaar niet gereden, voor mijn eerste rijles zat ik echt met klamme handen te wachten tot de auto voor zou rijden. De eerste les zaten we meteen al op de snelweg en dat was even wennen weer, zeker omdat ik helemaal nooit op de snelweg had gelest.

Maar met de kalme uitleg en hulp van Jan ben ik nu na 8 lessen zover dat ik een auto heb gekocht! En ook daarmee heeft Jan geholpen, hij nam speciaal de tijd om met me een proefrit te maken en te helpen een goede auto uit te zoeken. Wat een topservice en betrokkenheid, heel erg bedankt!! Nu wordt het zelf weer kilometers gaan maken en ik heb er vertrouwen in dat ik weer zelfstandig de weg op kan. Dus, zit je met stress achter het stuur neem les bij Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Renuka Somur uit Rijswijk

10

beschrijving
Ik heb al 5 jaar een auto, maar ik heb altijd snelwegangst gehad. Tijdens de lessen leerde ik omgaan met mijn angst én hoe ik mijn rijstijl kan verbeteren. Dit geeft mij nu het zelfvertrouwen om zonder spanning te rijden, kan ik met trots zeggen. Jan, ontzettend bedankt dat ik mijn vrijheid terug heb.

redenbezoek

aanbeveling ja

Valesca uit Dordrecht

7,7

beschrijving
Na een kettingbotsing op de snelweg zat de schrik er goed in. Jan heeft me geholpen het rijden gewoon weer op te pakken. Vooral de adviezen over afstand houden en hoe je dit bij drukte kunt creëeren heeft mij weer vertrouwen gegeven. Inmiddels rij ik weer gewoon auto. Bij drukte op de snelweg vind ik het soms nog wat spannend, maar ik doe het wel weer!

redenbezoek

aanbeveling ja

Jacqueline Bontenbal uit OUD-BEIJERLAND

7,3

beschrijving
Een aantal jaren durfde ik de snelweg niet meer op. Jan heeft mij dat zetje gegeven wat ik nodig had om dit weer op te pakken.

redenbezoek

aanbeveling ja

Bianca uit Rotterdam

8,3

beschrijving
Ik heb 17 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en toen eigenlijk nooit meer gereden. Een paar jaar geleden wat lessen genomen maar dat werd m ook niet, ik vond het veel te eng om zelf te rijden. Omdat ik het wel erg makkelijk zou vinden om auto te kunnen rijden, heb ik rijles genomen bij Jan. En totaal tegen mijn verwachting in kan ik inmiddels zonder problemen de auto pakken en 90 kilometer verderop mijn ouders bezoeken. Dat had ik nooit gedacht in 11 lessen!! Ik ben dus echt blij met deze keuze. Het voelt nog niet zo makkelijk als fietsen, maar heb inmiddels wel het gevoel dat dat vanzelf zal komen en zal dan ook zeker blijven rijden!

redenbezoek

aanbeveling ja

Eefke Meijer uit Utrecht

8,3

beschrijving
Fijne begeleiding bij mijn rijangst op snelwegen. Na 6 sessies durf ik weer op de snelweg te rijden, en heb ik de tools gekregen om zelf mijn ervaring uit te bouwen.

redenbezoek

aanbeveling ja

Sandra Verdoorn uit Brielle

9

beschrijving
Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan stelt je op je gemak. Geeft je de ruimte om aan te geven wat wel of niet lukt of kan. Stimuleert op super wijze waardoor je je echt jezelf kan zijn.
Mijn rij cq angst problemen zijn opgelost.

redenbezoek

aanbeveling ja

Cockie Snaaijer uit PUTTERSHOEK

8,3

beschrijving

redenbezoek

aanbeveling ja

Vera uit Schiedam

8,7

beschrijving
Na veel lessen bij een andere rijschool en vijf rijexamens die ik niet heb gehaald, heb ik contact opgenomen met Jan. Ik zag enorm op tegen de eerste les, maar Jan heeft me er goed doorheen gesleept. Ik heb heel veel gehad aan zijn tips. Hij begrijpt goed hoe spannend het kan zijn om te rijden. Op sommige momenten is hij best streng, maar dat is alleen maar prettig. Uiteindelijk heb ik mijn rijexamen de zesde keer wel gehaald, na 11 hele leerzame lessen bij Rijschool Belhamel!

redenbezoek

aanbeveling ja

Anne-Marie uit Hendrik Ido Ambacht

9

beschrijving
Ruim 10 jaar geleden behaalde ik mijn rijbewijs en de keren dat ik achter het stuur gezeten had waren op 1 hand te tellen. Door gebrek aan rijervaring werd de drempel om weer achter het stuur te kruipen steeds hoger. Al surfende op internet kwam ik op de site van rijschool Bel-Hamel en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Jan een bericht gestuurd. Het eerste contact werd snel gelegd en voor ik het wist zat ik weer achter het stuur. De deskundigheid, rust en het geduld van Jan hebben mijn spanningsniveau elke les doen dalen tot ik op het punt kwam dat ook ik zelf ging ervaren dat mijn spanningsniveau tijdens het rijden tot een minimum beperkt was. Wat een bevrijdend gevoel! Ik heb nu een autootje voor de deur staan en maak al aardig wat kilometertjes, alleen en met man en kinderen. Zonder angst maar met vertrouwen en plezier! Jan bedankt voor je coaching!

redenbezoek

aanbeveling ja

Hanneke uit DORDRECHT

10

beschrijving
Een benauwd, drukkend, stresserig gevoel, alleen al bij het denken aan auto rijden. Jarenlang dus niet meer echt gedaan en dan wordt het steeds lastiger, vooral snelwegen. Maar ik wilde dat niet meer, afhankelijk zijn, het vermijden, dus zocht ik contact met Jan. Sneller dan me ergens lief was had ik een afspraak en 6 keer later rijd ik weer lange ritten en stap ik onbezorgd de auto in. Wat ben ik blij! Jan heeft mij geholpen en dat zal hij voor jou ook kunnen doen, niet twijfelen, doen!

redenbezoek

aanbeveling ja

Tineke uit Oud-Beijerland

10

beschrijving
Na lang wikken en wegen,toch de stoute schoenen aangetrokken en Jan gebeld, de week erna zat ik achter het stuur op weg naar de Rosestraat in Rotterdam, het voelde of ik via een compleet wildpark naar Groningen moest lees: leeuwen en beren op de SNELWEG !! Ik was super nerveus, maar al snel voelde ik me redelijk rustig en was ik dan toch echt op de snelweg aan het rijden en nog wel op het zowat drukste stukje wat je je maar kunt bedenken ook. Na 6 lessen te hebben gehad, weet ik dat ik het kan!! Ik moet nog wel veel blijven oefenen en vooral ook...in mezelf geloven!! Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen....Jan bedankt voor je begrip , hulp en luisterend oor!

redenbezoek

aanbeveling ja

Noor uit

7,7

beschrijving
De rijlessen van Jan zijn fijne, rustige lessen waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb 5 lessen gedaan en enorm veel geleerd - zeker het aanraden waard.

redenbezoek

aanbeveling ja

Joke uit Vlaardingen

8,7

beschrijving

Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan is een prettige coach en het heeft mij zeker goed geholpen om zelf weer veilig de weg op te gaan. Het is nu aan mij om het geleerde in de praktijk te brengen en te blijven rijden. Maar dat ben ik zeker van plan. Jan bedankt.

redenbezoek

aanbeveling ja

Eva uit Rotterdam

9

beschrijving
16 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en sindsdien niet meer gereden wegens angst. Toch de stap genomen om les te nemen bij Jan. Eerste keer meteen door drukste stukje van Rotterdam zuid met hartkloppingen, droge mond en zweethanden. Door goede uitleg, geduld en humor van Jan na een aantal lessen al stuk rustiger achter het stuur. Inmiddels stuk rustiger en vandaag zelfs een auto gekocht !

redenbezoek

aanbeveling ja

Jacoline Deelen uit Lekkerkerk

8,7

beschrijving
Ik ben blij dat ik Jan als mijn rijangstcoach heb gekozen. Met zijn directe en open feedback, waar ik veel van geleerd heb. Hij gaf mij de juiste handvaten om in voor mij moeilijke situaties mijn spanningen te verminderen. Moeilijke situaties ga ik niet meer uit de weg. Mijn zelfvertrouwen groeit weer. Bedankt Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Kalle van Lent uit Oud-Beijerland

8,7

beschrijving
Heeft me prima geholpen mijn rijbewijs te halen. Hij stelt je gerust en kan goed ingrijpen wanneer nodig.

redenbezoek

aanbeveling ja

Esther uit

9,7

beschrijving
Vreselijk, vreselijk, vreselijk. Dat vond ik van autorijden. Ik heb het nooit leuk gevonden. Op mijn 18de gaan lessen omdat eigenlijk iedereen zei dat het zo gaaf was dat ik mocht gaan lessen. Nou ik vond er niets aan. De nacht voordat ik les had sliep ik niet. Na 30 lessen gestopt. Na een jaar of 3 toch weer begonnen. Het was toch best handig en mijn vrienden en vriendinnen om me heen haalden ook allemaal hun rijbewijs. Toen ben ik in 1x geslaagd. Maar ik heb het nooit leuk gevonden. Ik reed eigenlijk alleen als het nodig was. Maar na wat vervelende ervaringen op de weg waar ik iedere keer zo van schrok ging ik steeds meer het autorijden ontwijken. Naar afspraken toe met de trein of zoveel mogelijk binnendoor rijden. Het stress niveau in mijn lijf werd ook steeds hoger als ik de grote weg op moest. Toen heb ik besloten dat ik er wat aan wilde gaan doen. Na wat googelen kwam ik op de site van Jan terecht en direct een mail gestuurd. De eerste les was ik doodnerveus. En na de les was ik kapot en had ik de dag erna spierpijn in mijn benen van het gespannen in de auto zitten. Maar naarmate de lessen volgden nam dat af. Als de spanning even te hoog opliep bij mezelf gingen we even van de weg af om de situatie te bespreken om vervolgens weer vol goede moed verder te gaan. En zo ging ik iedere keer wat zekerder rijden en nam mijn zelfvertrouwen toe. Ik heb ook van Jan geleerd dat niet iedere rit perfect hoeft te zijn want dan kan niet omdat je van zoveel factoren afhankelijk bent waar jezelf geen invloed op hebt als je de situatie maar veilig oplost. Wat ik ook nooit had gedacht was dat ik ooit door het centrum van Rotterdam zou rijden. Laatst heb ik dat in mijn ééntje gedaan. Wel met hoog rode wangen omdat het toch best een beetje spannend was maar ook zeker van trots. Dankzij Jan gaat het autorijden nu veel beter. Ik zit veel relaxter in de auto en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik zie niet meer op tegen een autorit! Jan nogmaals bedankt voor alle lessen, tips en gezellige gesprekken.

redenbezoek

aanbeveling ja

Emma uit Rotterdam

10

beschrijving
Ik heb al 14 jaar mijn rijbewijs en sindsdien nooit prettig in de auto gezeten. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen (zwangerschappen ziekenhuis opname van mijn man en aanrijding op de fiets) sinds 4 jaar helemaal niet meer gereden. Jan heeft me inzicht gegeven waar mijn rijangst precies is ontstaan en hoe mijn eigen gedachtes en gedrag het in stand houdten. Hij heeft me geleerd om op mijn eigen inschatting te vertrouwen en dat het niet perfect hoeft. Inmiddels zit ik zelfstandig in de auto en begin zelfs ook plezier in het autorijden te krijgen (en maak me meer druk over de slechte voorkeurszenders op de radio van mijn man dan het verkeer ;)) De eerste keer zelfstandig op de snelweg was fantastisch, ik had nooit gedacht dat dat ooit nog weggelegd zou zijn voor mij. Ik kijk met erg veel plezier terug op de lessen met Jan, naast zijn deskundigheid, was het ook erg gezellig en heeft hij een goede dosis humor. Uiteraard kosten de rijlessen wel wat, maar zijn zeker elke cent waard tegenover de vrijheid die het mij opgeleverd heeft. Bedankt Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Nienke uit Rotterdam

9,7

beschrijving
Ik heb mijn rijbewijs al 10 jaar maar door een ongeluk als bijrijder durf ik al 3 jaar niet meer in de auto te stappen. Al googlend ben ik bij rijangst.nl terecht gekomen en ik zat dezelfde week nog achter het stuur. Verschrikkelijk die eerste les, direct in het diepe, tunnels, drukke rotondes en invoegen op snelweg. Ik was compleet kapot naar de eerste les, maar ook super trots. Na elk ritje met Jan overwon ik weer een stukje van mijn angsten. Hellingproef, inparkeren, smalle overdekte garages, dijkweggetjes echt alles is aan bod gekomen. Nu stap ik weer vrolijk in de auto.
Naast een expert als angstcoach is Jan ook nog een interessante gesprekspartner, bedankt Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Rajinder Poetai uit Rotterdam

9,7

beschrijving
Ik had meer dan 10 jaar niet meer gereden. Voor mij was de drempel om weer te gaan rijden groot. Jan heeft mij goed/positief geholpen. Hij heeft een luisterend oor en geeft goeie tips/ advies.

redenbezoek

aanbeveling ja

Anne uit Rotterdam

9,3

beschrijving
Na meer dan 20 jaar niet gereden te hebben (want eng, uitstellen, afstellen, nooit meer rijden)was het tijd het weer op te pakken. Jan heeft me prima gecoacht om zo snel mogelijk weer veilig en zelfverzekerd aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ik ben echt heel blij dat ik dankzij Jan (en mijn eigen lef natuurlijk ;)) weer durf te rijden.

redenbezoek

aanbeveling ja

Robert Jan uit

9

beschrijving
Na 1 introductie en 5 lessen te hebben gevolgd bij Jan weer een stuk zelfverzekerder op de weg. Jan weet door zijn ervaring hoe de psyche werkt tijdens rijangst en doordat hij rustig blijft leer je zelf ook meer te relativeren. Ook de tips betreft het 'huiswerk' zijn waardevol, aanrader dus.

redenbezoek

aanbeveling ja

F J uit Rotterdam

9

beschrijving
Ik had al ruim 5 jaar mijn rijbewijs, maar was na mijn rijbewijs niet veel gaan rijden, omdat ik geen eigen auto had. Daarom was het 'niet-rijden' er langzaam ingeslopen en begon het op een gegeven moment steeds vaker te vermijden. Echter toen ik een nieuwe baan kreeg, waar ik weer moest gaan rijden, kon ik er niet meer onderuit en wist ik dat het tijd werd om mijn angst te overwinnen. Online was ik in contact gekomen met de rijschool van Jan en had meteen gebeld. Voor ik het wist had ik mijn eerste rijles, waarna er nog wat volgden. Ik ben heel blij dat ik destijds deze stap heb gezet. In het begin was het rijden weer heel erg wennen en spannend, maar met de vele tips van Jan, ging het stap voor stap wat beter en werd de angst minder. Jan is tijdens zijn lessen altijd heel geduldig met mij geweest. Een paar wijze opmerkingen van Jan spoken nog vaak door mijn hoofd: 'het hoeft allemaal niet perfect', 'niet nadenken, gewoon doen', 'ga kilometers maken'. Dankzij Jan zijn goede lessen en wijze woorden is de drempel om te rijden inmiddels een stuk lager geworden en maak ik steeds meer kilometers en ben ik weer een stuk mobieler geworden. Ik ben hem heel dankbaar voor!

redenbezoek

aanbeveling ja

Floor uit

9

beschrijving
Vorig jaar eindelijk met een hoop spanning de stap durven zetten om rijlessen te nemen. Heel blij dat ik voor Belhamel heb gekozen. Jan heeft veel ervaring en bovenal veel geduld. Iets wat zeker prettig is bij angst en spanning. Naast leerzaam heb ik de lessen ook als leuk ervaren, altijd een gezellig praatje of een lach. Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs en super blij. Jan bedankt!

redenbezoek

aanbeveling ja

JS uit Steenbergen

8,3

beschrijving
Heeft mij na een aantal hevige paniekaanvallen in de auto weer op weg geholpen. Het ging elke les steeds beter!

redenbezoek

aanbeveling ja

Niels uit

8,3

beschrijving
Prima rijschool voor wie autorijden spannend vindt. Rij-instructeur is erg geduldig.

redenbezoek

aanbeveling ja

Francis uit Spijkenisse

9

beschrijving
Na jaren van rijangst op de snelweg gezocht naar een rijschool om daar vanaf te komen.
Heb bij Jan de rijlessen genomen en door zijn rust en vakkundige begeleiding rij ik nu op de snelweg.
Rijangst zit in jezelf en je hebt iemand nodig om je daarbij te helpen. Daarvoor ben je bij Jan Hamelink aan het goede adres.

redenbezoek

aanbeveling ja

Mark Hoogendoorn uit Numansdorp

10

beschrijving
Na vele keren gezakt te zijn bij een andere rijschool, overgestapt en in een keer foutloos geslaagd. Geweldig!!!!

redenbezoek

aanbeveling ja

Fred van der Wijden uit Rhoon

9

beschrijving
In verband met rijangst op de grote weg, ben ik op zoek gegaan naar een rijschool, gespecialiseerd in rijangst. Ik ben bij Jan terecht gekomen, wat een goede keus bleek te zijn. Jan is rustig en weet, zonder dat je het merkt, jezelf uit te dagen steeds verder te gaan om je angst te lijf te gaan. De rust die van Jan uitgaat is enorm en brengt dat op je over. Zeker een aanrader voor een ieder die zijn rijangst wil overwinnen! En wat zeker niet onvermeld mag blijven, Jan is gewoon een leuke en gezellige instructeur! Jan, bedankt!

redenbezoek

aanbeveling ja

Wil Pantekoek uit Rotterdam

8,7

beschrijving
Ik was bang om te rijden. Maar na 5 lessen van Jan zit ik weer achter het stuur. Bedankt .

redenbezoek

aanbeveling ja

John uit Barendrecht

9

beschrijving
6 jaar geleden een hyperventilatie aanval op de snelweg gekregen en door daarna de snelweg te vermijden een angst ontwikkeld. Door met Jan veel op de snelweg te hebben gereden weer meer zelfvertrouwen gekregen. De volgende stap is aan mij om het verder uit te gaan bouwen. Jan bedankt voor de lessen!!

redenbezoek

aanbeveling ja

jenny rooks uit vlaardingen

8

beschrijving
De angst was groot , 14 jaar niet meer gereden ,de eerste les heb ik ervaren ,alsof ik in het diepe werd gegooid ,moest gelijk op de drukke snelweg , iemand weg brengen , ik was er niet op voorbereid.
Maar ik kreeg al snel door ,dat dit voor mij de beste methode was ,om door mijn angst te komen !Jan heeft veel mensen kennis en is streng ,waar nodig , grijpt flink in en legt goed uit waarom ! Heeft mij ook oude "verkeerde"gewoontes afgeleerd .
Ik rij nu na 5 lessen weer zelfstandig en het wordt steeds gewoner ,dat ik achter het stuur zit . Jan bedankt , ook voor de fijne gesprekken !!

redenbezoek

aanbeveling ja

Dina uit Rotterdam

9,7

beschrijving
Zeer goede rijschool en Jan is een uitstekende instructeur! Na een auto ongeluk op de snelweg durfde ik niet meer auto te rijden. Jan is erg geduldig en begripvol, dit gaf meteen een goed gevoel om het rijden op te pakken. Hij geeft goede tips en dat heeft onwijs geholpen bij mij. Hij heeft mij geholpen om het vertrouwen in mezelf weer terug te krijgen, en daar ben ik heel dankbaar voor. Dank je wel, Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Karin de Bruyn uit Rotterdam

9

beschrijving
Al 14 jaar ben ik in het bezit van mijn rijbewijs, 13 jaar daarvan heb ik door rijangst niet durven rijden. Op internet kwam ik de site van Jan tegen en heb een afspraak bij hem gemaakt. Tijdens mijn intake gesprek nam Jan mijn angsten zeer serieus, was een prettig luisterend oor en gaf mij naast het rijden meteen tips en tools mee voor (zelf)hulp. Ik heb 5 lessen gehad met Jan en ben daarnaast flink aan mijn angst gaan werken. Ik had nooit voor mogelijk gehouden dat ik weer op de weg zou zitten, maar het is gelukt en ik heb er zelfs zoveel plezier in!
Jan heel erg bedankt voor je begrip en geduld!

redenbezoek

aanbeveling ja

Sanne uit

9

beschrijving
Na een klapband op de snelweg had ik de schrik te pakken en via internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Na 3 lessen ga ik weer met vertrouwen de weg op. Bedankt!

redenbezoek

aanbeveling ja

Mitchell uit

8,7

beschrijving
Het is een goede rijschool waar ik met mijn autisme goed heb leren auto rijden. De instructuur is vriendelijk, zeer ervaren en stelde mij op mijn gemak.

redenbezoek

aanbeveling ja

Christine uit

8,7

beschrijving
Ik ben goed geholpen. Het is een stok achter de deur om de weg weer op te gaan. Ik voel me weer vrij om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan.

redenbezoek

aanbeveling ja

Didi Dalmeijer uit Vlaardingen

9,3

beschrijving
Zeer goede rijschool,
na mijn angst voor autorijden durfde ik na een paar lessen bij Rijschool Belhamel weer de weg op te gaan! Ook vind ik dat de begeleiding erg goed is, naar je probleem wordt erg goed geluisterd en het probleem wordt dan ook erg goed aangepakt door de dingen te oefenen die je moeilijk vindt op dat moment.

Rijschool Belhamel is zeker aan te raden voor zowel mensen die nog geen rijbewijs hebben als mensen die wel het rijbewijs hebben maar de weg niet op durven te gaan.

redenbezoek

aanbeveling ja

Anneke Mulder uit Rotterdam

9

beschrijving
Via Internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Ik ben al lang de pensioengerechtigde leeftijd voorbij en had al bijna 20 jaar niet meer gereden. Toen mijn man de auto verkocht omdat hij niet meer mocht rijden wilde ik iets meer vrijheid krijgen en besloot het rijden weer te gaan proberen. De eerste les was voor mij beslissend of ik door zou gaan. Ik was absoluut nerveus, maar Jan stelde me op m'n gemak en dacht dat het wel zou lukken na nog eens 5 rijlessen. Dat is intussen gebeurd en ik heb m'n eigen autootje, een automaat, gekocht. De lessen waren heel leerzaam, Jan let uiterst scherp op en zet de puntjes op de I. Ook de nieuwe verkeersregels kwamen regelmatig aan bod, want er is wel een en ander veranderd. Prettig was de koffie tegen het einde van de les waarin we even konden evalueren wat goed en minder goed ging! Al met al ben ik erg blij met mijn beslissing rijlessen van Jan te hebben genomen en ik hoop er nog een aantal jaren plezier van te hebben. Nogmaals hartelijk dank, Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Kim Stotijn uit Zwijndrecht

9

beschrijving
In 2016 heb ik op de snelweg een paniek aanval gehad. Sindsdien durfde ik niet meer de snelweg op. Ik ben begin 2018 gaan lessen bij Jan en heb in een paar lessen, zeer relaxed en rustig weer met vertrouwen genoeg mijn angst overwonnen. Ik oefen nog 3 x per week en het gaat steeds beter. Helemaal Top! ik heb mijn vrijheid weer terug.

redenbezoek

aanbeveling ja

Nel de Bruin uit Puttershoek

8,7

beschrijving
Ik vond het fijn om onder begeleiding te rijden om zo wat minder angstig aan het verkeer deel te nemen .De rust en het geduld deed me goed. Ik reed al niet veel auto meer , maar ga proberen dit nu bij te houden.

redenbezoek

aanbeveling ja

Ingrid Sterkenburg uit Oud-Beijerland

9,3

beschrijving
Het heeft me 55 jaar gekost om de stoute schoenen aan te trekken en rijles te gaan nemen. Ik raakte al in paniek als ik achter het stuur ging zitten zonder dat de motor aanstond. Gelukkig kon Jan me op mijn gemak stellen en me ervan overtuigen dat ook ik kon leren autorijden. Zeker in het begin werd me aangeraden automaat te gaan rijden, maar dat wilde ik niet. Door een opeenvolging van negatieve gebeurtenissen ging het rijden langer duren dan gehoopt, maar nu heb ik mijn rijbewijs en voor het eerst zelfstandig gereden. Jan, dank je wel!

redenbezoek

aanbeveling ja

Richelle Andeweg uit zuid beijerland

9

beschrijving
Super ervaring! Door het eerlijke advies van jan en de rustige en duidelijke begeleiding niet meer met zwetende handjes achter het stuur.
Voor een ieder met rij angst of stress zou ik een aantal lessen met jan zeker aanbevelen!

redenbezoek

aanbeveling ja

Jopie Gouw uit Barendrecht

8

beschrijving
Jopie Gouw
Ik had veel moeite met de snelwegen, vooral invoegen.Heb een paar lessen genomen, heb nieuwe dingen geleerd, ga nu proberen vaker de snelweg te nemen ipv omrijden. Jan geeft rustig les maar zegt wel wat hij er van vindt.

redenbezoek

aanbeveling ja

Lesley Ter Maat uit Rotterdam

9,7

beschrijving

redenbezoek

aanbeveling ja

R Weening uit Rotterdam

8

beschrijving
Jan, bedankt voor alle lessen!
Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald. Jan is tijdens de lessen altijd geduldig en behulpzaam geweest.

redenbezoek

aanbeveling ja

Julian uit Rotterdam

10

beschrijving
Een aantal jaar geleden was ik al begonnen met mijn rijbewijs maar door verschillende rijscholen en rijinstructeurs die alleen uit was op geld ben ik daar toen mee gestopt. Na 6 jaar ben ik via een collega bij Jan terecht gekomen. Vanaf dag 1 voelde ik me op mijn gemak bij Jan. Door Jan zijn wijze woorden, leuke uitdrukkingen, duidelijke communicatie en zijn jarenlange ervaring heb ik dan uiteindelijk binnen 20 lessen mijn rijbewijs gehaald! Het fijne aan Jan is, is dat hij je echt veilig en goed wilt leren rijden. Als het ook een les wat minder gaat dan weet hij je ook goed te motiveren en je gerust te stellen ''geen zorgen, komt goed, we werken er samen naartoe''. Jan is een rustige man, praat graag maar is ook erg duidelijk en kan streng zijn waar het nodig is. Kortom Jan is een topper! Ik heb een super leuke tijd gehad en ik kan hem iedereen aanbevelen!!! Jan is the greatest 🙂

redenbezoek

aanbeveling ja

Chantal van den Akker uit Mijnsheerenland

8,7

beschrijving
Jan is een rustige man en "streng" waar nodig.
Ik had al 20 jaar niet meer gereden. Gewoon omdat ik het niet leuk vond en dat is overgegaan in angst. Maar na 4 lessen durf ik weer te rijden. Jan is heel rustig en dat brengt hij over tijdens het rijden.
Ook fijn dat je zowel schakel als automaat kan rijden.

redenbezoek

aanbeveling ja

Menno Visser uit Puttershoek

9,7

beschrijving
Jan geeft op een rustige manier les. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen.

redenbezoek

aanbeveling ja

Joost Breukels uit Oud-Beijerland

8,7

beschrijving
Jan is een vriendelijke man die duidelijke instructies geeft. Hij leert je stap voor stap veilig auto rijden. Als het nodig is grijpt Jan ‘stevig’ in en zorgt er voor dat je vervolgens ook begrijpt waarom er is ingegrepen. Ik vond al mijn rijlessen leerzaam en leuk
De praktische zaken zoals een verzorgde lesauto en altijd op tijd zijn ook goed geregeld.
Kortom Belhamel is een prima rijschool.

redenbezoek

aanbeveling ja

Nathalie Verweij uit Nieuwerkerk ad ijssel

10

beschrijving

redenbezoek

aanbeveling ja

Dhr./mevr. Weijers uit Rotterdam

8

beschrijving
Jan heeft mij geholpen met mijn rijangst. Ik was ontzettend angstig en durfde niet meer te rijden. Na Jan zijn lessen en coaching stap ik nu weer achter het stuur en is mijn angst weg!

redenbezoek

aanbeveling ja

Bianca van Bennekum uit Bergschenhoek

8,3

beschrijving
Na jarenlang niet de snelweg zijn opgegaan eindelijk met Jan wel weer. De spanning was nagenoeg weg. De sfeer is prettig. Ik heb nu weer het vertrouwen in mezelf en in mijn rijkunsten. Bedankt Jan.

redenbezoek

aanbeveling ja

Mieke uit Rotterdam

8,7

beschrijving
Jan is een deskundige en met name rustige instructeur. Goede ervaring opgedaan met rijden met angst op de snelweg.Tevens werd iedere fout die je maakte opgemerkt en direct besproken.

redenbezoek

aanbeveling ja

Marleen 't Hart uit ROTTERDAM

10

beschrijving
Jarenlang heb ik de snelweg gemeden, totdat ik aan de bel trok bij Jan. Al snel kon de eerste afspraak worden gemaakt en stapte ik in voor mijn eerste les. Allemaal nog wat onwenning, maar door de rust en de juiste tips die ik nodig had om beter overzicht en meer zelfvertrouwen te krijgen, begon ik er zelf ook in te geloven mijn rijangst te boven te kunnen komen. Na twee lessen van Jan, met de belofte 3x in de week achter het stuur te stappen ben ik op eigen kracht verder gegaan. Ik ben nu een 2 maanden verder en voel me steeds meer thuis op de weg..Allemaal nog wel een beetje spannend vooraf, maar stap voor stap groeit mijn zelfvertrouwen met elke week. Vandaag ben ik vanaf Delft, via Vlaardingen weer terug naar Rotterdam gereden, en dat allemaal over de snelweg! Ik blijf trouw doorgaan, en ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.

redenbezoek

aanbeveling ja

Rosanne uit Dordrecht

8,7

beschrijving
Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik vanwege mijn angst jaren niet meer op de snelweg gereden. Vanwege een nieuwe baan moest het er toch echt van komen.
De eerste 4 lessen was ik erg angstig, ik kreeg zelfs bijna paniekaanvallen als we de snelweg op gingen. Les 5 was een omslagpunt en les 6 uiteindelijk de laatste. Sindsdien ga ik vol vertrouwen de snelweg op. Ik had het zelf niet meer verwacht maar het kan dus echt!
Jan bleef telkens erg rustig en ging ook met mij in gesprek om te bekijken welke aanpak voor mij zou werken. Dat vond ik erg fijn.
Bedankt voor de hulp Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Hodan Boh uit Dordrecht

9

beschrijving
Voordat ik me bij Jan had aangemeld, was ik, zeg maar gerust, 'een angsthaas'. Jan zijn stijl is, 'mensen in het diepe gooien' en juist dit heeft voor mij goed gewerkt. Ik ga nu met veel beter gevoel en zelfverzekerder de weg op. Ik ben hem dankbaar. Dankjewel Jan!

Hodan

redenbezoek

aanbeveling ja

Remco Brinkman uit Oud-beijerland

8,3

beschrijving
Prettige ervaring, instructeur heel rustig en met veel geduld, al met al een fijne ervaring en heb er heel veel van geleerd!

redenbezoek

aanbeveling ja

Esclarmonde van der Heide uit Rotterdam

10

beschrijving
Ik ben 37 jaar en heb al vanaf mijn 19e mijn rijbewijs. Toendertijd ben ik in 1x geslaagd maar was zo onzeker dat ik daarna nauwelijks meer heb autogereden en al helemaal niet op de snelweg.
Een aantal jaar geleden ben ik gescheiden en moest toen als alleenstaande moeder van drie alles met de fiets of het openbaar vervoer doen of vragen of ik met iemand mocht meerijden.
Uiteindelijk werd de wil om auto te willen rijden groter dan de angst en heb ik me aangemeld voor een les bij Jan.
De dag van de eerste les was ik extreem gespannen en wilde het liefst de les afzeggen. toen jan binnenkwam voor een kennismakingsgesprekje barste ik van spanning in tranen uit.
Na een kort gesprekje zijn we gaan rijden en al de eerste les zag ik mijn grootste angst, de snelweg, onder ogen. Ik vond het doodeng en zat huilend achter het stuur. Jan bleef rustig, gaf me vertrouwen en hiel me waar nodig.
Nu, vijf lessen later, ben ik inmiddels zelfstandig met mijn eigen autootje d snelweg op gegaan en ben ik klaar om stap voor stap steeds wat verder te gaan..
Wie weet wordt autorijden ooit nog eens mijn hobby!
Dankjewel Jan voor het steuntje in de rug wat ik nodig had om weer te geloven in mezelf!

redenbezoek

aanbeveling ja

Cynthia van Hoeke uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

8

beschrijving
Na ruim 10 jaar niet meer te hebben gereden weer het vertrouwen gekregen om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Marleen 't Hart uit Rotterdam

9

beschrijving
Na jaren niet meer zelstandig op de snelweg te hebben gereden, bang om in te voegen, vrachtwagens etc.. kreeg ik al de zenuwen voordat ik ook maar in de auto zat. Omdat ik hier toch van af wilde heb ik Jan gevraagd mij hierbij te helpen. Hij heeft mij, door zijn goede tips en zijn oefenprogramma, over de drempel gekregen. Ik rij nu trouw om de dag om routine op te bouwen en begin er stap voor stap meer vertrouwen in te krijgen. Vooral veel oefenen en stap voor stap je vaardigheden uitbreiden. Zeker aan te raden!

redenbezoek

aanbeveling ja

S N uit Hoogvliet

9

beschrijving
Na zes lessen heb ik resultaat behaald wat ik graag wilde behalen; ik rij alleen over de snelweg.
Dit had ik na het behalen van mijn rijbewijs 10 jaar geleden niet meer gedaan en hierdoor een behoorlijke angst ontwikkeld om dit te doen.

redenbezoek

aanbeveling ja

Dimitri Rijnen uit Oud-Beijerland

9

beschrijving
Altijd bang geweest in een auto, meerdere keren rijles willen nemen, maar de drempel was steeds te hoog, totdat ik met Jan ( Rijschool Bel-Hamel) in aanraking kwam
Zijn kalmte in de auto gaf mij ook de kans om kalm te blijven, heeft me super goed geholpen.
Echt een aanrader...
.

redenbezoek

aanbeveling ja

Sal uit Dordrecht

8,3

beschrijving
Zeer vriendelijke en rustige rijinstructeur.
In 5 lessen van je rijangst af dat kan bij Rijschool Belhamel.
Nadat ik 4 jaar geleden mijn rijbewijs had gehaald en daarna weinig rijervaring op gedaan heb, ging ik er steeds meer tegenop zien.
Ik gebruikte mijn auto vooral voor bekende wegen in mijn woonplaats. Als ik de stad uit moest deed ik dit altijd met de OV en liet mijn auto staan. Hartstikke zonde.
Na lessen genomen te hebben bij Jan, is mijn grootste angst weg.
"Blijven oefenen'" zijn de sleutelwoorden bij Jan.
Bedankt!

redenbezoek

aanbeveling ja

Sabitrie uit

9

beschrijving
Ik heb nu bijna twintig jaar mijn rijbewijs, maar durfde helemaal niet op de snelweg te rijden. Ik heb nu aantal lessen gehad en probeer nu kleine stukjes op de snelweg te rijden. Ik ben er nog niet, maar het begin is er. Ik heb er volste vertrouwen in dat ik na veel oefenen, grote afstanden kan rijden. Behalve dat de instructeur heel deskundig is, stelt hij je heel erg op je gemak. Af en toe is hij wel een beetje streng, maar daardoor ga je steeds meer durven harder te rijden en in te halen. Heb jij rijangst, dan zou ik je zeker aanraden, aantal rijlessen te nemen bij rijschool Belhamel.

redenbezoek

aanbeveling ja

Thijs V uit Dordrecht

8,3

beschrijving
Ik heb 7 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, oh wat had ik een hekel aan lessen. Daarna sporadisch wat gereden, maar lang niet genoeg om enige ervaring op te doen.
Vond rijden maar een noodzakelijk kwaad.
Tot voor kort zat ik liever naast de bestuurder, dan dat ik zelf de bestuurder was. OP die manier een angst ontwikkeld om ook maar poging te wagen zelf te rijden.
Het zweet stond tot in de kruin als ik er alleen maar al aan dacht.
Toch de stoute schoenen aangetrokken en bij Jan terecht gekomen.
Een sympathieke en rustige man, waar geen verhaal te gek is of raar.
Eerste les heeft hij me moed ingepraat en bleef rustig bij elke actie die ik deed. Fijne manier om over een angst heen te komen. Hij kan heerlijk babbelen over alles en nog wat en vond het erg prettig met hem te werken.
Nu, na paar weken na m'n laatste les, rij ik zelfstandig naar m'n werk en terug.
Ok, af en toe nog steeds met wat spanning in het lijf, maar dat wordt elke keer weer iets minder. Niemand kreeg mij aan het rijden, maar Jan heeft door zijn geduld en vakmanschap mij erdoorheen gekregen. Daarvoor ben ik hem erg dankbaar.

Ik kan in ieder geval weer trots op mezelf zijn! 🙂

redenbezoek

aanbeveling ja

Joyce uit Rotterdam

8,7

beschrijving
Na meerdere verbljven in landen waar je beter niet zelf kan rijden, begonnen er gaten te vallen in mijn rij-ervaring. Eenmaal terug in Nederland merkte ik dat ik steeds vaker rij-vermijdend verdrag vertoonde: de drempel om de weg op te gaan naar onbekende locaties werd steeds hoger. Jan heeft mij in 5 lessen met zijn inlevingsvermogen, jarenlange ervaring en deskundigheid weer zelfvertrouwen gegeven en mij letterlijk de weg op geholpen. Zeer aan te raden.

redenbezoek

aanbeveling ja

Michelle van Doorn uit Oud-Beijerland

10

beschrijving
Ivm met mijn faalangst rijlessen genomen bij Jan. Hij heeft me super goed geholpen, hij is professioneel, geduldig, en neemt zijn vak heel serieus. Ik voel me nu veel zelfverzekerder en heb vandaag zelfs mijn rijbewijs gehaald!! Een echte aanrader dus.

redenbezoek

aanbeveling ja

Danielle uit Schiedam

8,7

beschrijving
Dankzij Jan heb ik in korte tijd weer een basis kunnen leggen, waardoor ik mijn rijangst stukje bij beetje aan het overwinnen ben. Hij is geduldig en geeft constructieve feedback en tips. Dankzij zijn lessen durf ik weer zelf de weg op, de dingen die ik nog spannend vind kan ik nu zelfstandig te oefenen. Ook stukjes snelweg gaan nu goed. Dank je Jan.

redenbezoek

aanbeveling ja

Brigitte Nobel uit Zuid-Beijerland

9

beschrijving
Jaren nadat ik de advertentie uit de krant bewaard had, eindelijk toch besloten om contact op te nemen met Jan.
En nu blij dat ik les genomen heb om mijn rijangst te overwinnen. Hoewel jan een heleboel bijgespijkerd heeft aan mijn rijstijl heb ik nooit het gevoel gehad dat ik een slechte chauffeur was. Hij geeft vertrouwen en waar nodig uitleg. In feite heb ik opnieuw leren kijken, schakelen en inzicht gekregen in het verkeer. Jan stimuleert je ook vooral zelf de weg op te gaan. neemt iedere les eerst de tijd om te evalueren hoe het gaat voordat je de weg op gaat. Autorijden zal nooit mijn hobby worden, maar ik ben niet meer bang om te rijden, alleen nog om te verdwalen. Maar gelukkig leerde Jan mij ook om met de routeplanner te rijden.

redenbezoek

aanbeveling ja

Sedat Yigit uit Rotterdam

8,7

beschrijving
Iemand die z'n vak goed kent maar ook serieus neemt.
Sympathiek, maar ook heel open en eerlijk. Werkt resultaatgericht en weet van aanpakken.
Kan heel goed vertellen waar de knelpunten zijn. Verplaatst zich makkelijk in de situatie van de ander. Sterk inlevingsvermogen...
Nog een ding: Bedank voor de koffie!

redenbezoek

aanbeveling ja

Marchel Hageraats uit

8,7

beschrijving
Na meerdere instructeurs terecht gekomen bij Jan. De rust die Jan uitstraalt, heldere instructies en begrip voor spanning opbouw en hoe hiermee om te gaan zorgte voor het resultaat. Rijbewijs op zak!
Jan bedankt voor alles. Zowel voor de lessen als de gezelligheid.
Ik raad iedereen met spanningen omtrent het rijden en rijangst meneer Jan aan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Arnold uit

10

beschrijving
Door overbelasting (burn-out) had ik last van rijangst. Op advies van de huisarts heb ik rijlessen genomen. Na 5 lessen mijn rijangst overwonnen. Ik heb Jan leren kennen als een vriendelijke en deskundige instructeur met veel ervaring in het overwinnen van je rijangst. Bedankt, Jan!

redenbezoek

aanbeveling ja

Annemarie uit Capelle a/d IJssel

8,7

beschrijving
Het is best hard werken, maar dankzij Jan's professionele begeleiding kan en durf ik weer de snelweg op! Ik heb veel geleerd en voel me een stuk zekerder.

redenbezoek

aanbeveling ja

Nathalie Koene uit Spijkenisse

8,7

beschrijving
Fijne en rustige instructeur. Na een paar lessen was ik weer van mijn rijangst af en heb ik zelfs mijn eigen auto gekocht.

redenbezoek

aanbeveling ja

Asie Yumer uit Heinenoord

10

beschrijving
Klantvriendelijke instructeur en heel goed , zeker aan te raden voor mensen met rijangsten en agorafobie.
Heel geduldig en vooral goede service.
Dankzij Belhamel kan ik nu met de auto naar mijn werk wat ik hiervoor niet durfde.

redenbezoek

aanbeveling ja

Annemarie uit

8,3

beschrijving
Jan is een geduldige en rustige man en ik heb veel gehad aan zijn instructies.

redenbezoek

aanbeveling ja

sjanie vos uit strijensjanievos

9,3

beschrijving
dank voor het duwtje in mijn rug om weer de rijksweg op te gaan als Jan er niet geweest was zat ik nog thuis
nu ga ik overal weer naar toe

redenbezoek

aanbeveling ja