10

Echt een geweldige begripvolle man!

Een van de weinige goede rijscholen.
- Zwijndrecht
10

Ik rij weer

Samen met Jan weer de weg op gegaan.
Ja ook gelijk de snelweg op, met de rustige aanwijzingen en aansporingen is het mij gelukt.

Ik rij weer auto en ben er super blij mee, soms nog een beetje spannend maar het wordt steeds normaler.

Bedankt Jan om mij weer aan het rijden te krijgen! Van harte aanbevolen, gewoon doen!

Irene den Hollander
- Rotterdam
9

Jan heeft mij het vertrouwen terug gegeven om weer de weg op te gaan

Na 25 jaar probleemloos rondgereden te hebben, kreeg ik door een ongeluk na verloop van tijd stress tijdens het autorijden en dan voornamelijk op de snelwegen. Autorijden was geen pretje meer.
Met Jan naast je krijg je snel de rust en het vertrouwen terug om weer met plezier te gaan autorijden.
- Oud-Beijerland
10

Taxichauffeur krijgt rijles!

Daar zit je dan....45 jaar rij-ervaring waarvan de laatste 10 jaar als taxichauffeur. Appeltje-eitje zou je zeggen. Ware het niet dat je gevloerd bent door depressies en een zombie bent door de bijbehorende medicatie. Die middelen zijn erger dan de kwaal: je zicht is met 30% vermindert, je reactievermogen is super traag en de onzekerheid slaat toe. Zo ook achter het stuur. Resultaat: nauwelijks nog autorijden en zéker niet op de grote weg. Na 2,5 jaar tobben zag ik het licht! Neem een keer een rijles! Het licht ging feller branden toen ik Belhamel ontdekte: een rijschool voor 'probleemgevallen'.
Toegegeven, het duurde nog wéken voor ik een afspraak met Jan maakte. Ik moest toch wel wat overwinnen om in een lesauto te stappen en het moment dat Jan er stond voor de eerste afspraak was best wel een dingetje... Maar daarna ging het alleen maar beter!
Jan stelt rake vragen en....hij begrijpt waar je het over hebt! We reden met name op de grote weg, wat spannender situaties als weefvakken, invoegen, snelheid maken, inhalen van vrachtverkeer. Situaties die vroeger domweg mijn werk waren. Tijdens het rijden beoordeel je je spanning steeds met een rapportcijfer en dat geeft je een heel helder inzicht. Na de eerste les ging ik oefenen met m'n schoonzoon om weer ervaring op te doen, na de tweede les ging alweer alleen de weg op. Ik nam nog een derde les om Het Nieuwe Rijden op te frissen, want dat was er in de praktijk gewoon nooit van gekomen. Ik rijd weer! Jan! Dank je wel! Of ik ooit nog op de taxi kom, is een ander verhaal, maar voor nu ben ik blij dat ik niet meer zo beperkt ben én dat ik de onzekerheid kwijt ben. Ik raad het iedereen aan die zich belemmerd voelt om te rijden, of het nu grote weg, bij avond, tunnels of bruggen zijn. Gewoon doen!!
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Super ervaring! Na 10 jaar (bijna) niet gereden te hebben vanuit rij-angst heeft Jan mij in 3 lessen weer op de weg gekregen. Ik vond het ongelofelijk. Zijn manier van lesgeven heeft veel indruk op mij achtergelaten. Je kunt aan alles merken dat Jan een ervaren instructeur is die iets extras kan bieden. Twijfel dus zeker niet om te beginnen bij rijschool belhamel.
- Nieuwerkerk
8

goede service, goed behandeld

Goede begeleiding, heeft mij erg geholpen om mijn onzekerheid in het verkeer weg te nemen. Voor zowel automaat als handgeschakelde auto. Ook fijn om dat eens te kunnen proberen.
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na heel lang rijles te hebben gevolgd en een praktijkexamen te hebben afgelegd gaf mijn vorige rijleraar aan dat hij me niet verder meer kon helpen. Dit had te maken met dat ik onzeker was en de informatie niet goed tot me kon nemen. Na drie maanden les te hebben gehad ben bij rijschool Belhamel ben ik eindelijk geslaagd! Bedankt Jan!
- Vlaardingen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Met Jan naast mij voelde ik mij vertrouwd en eindelijk iemand die mij begreep dat mijn snelweg angst reëel is. Ik kreeg tijdens het rijden tips en de puntjes op de i en natuurlijk tops. Tip waar ik hem dankbaar voor ben is: het hulp boek rijangst en de nazorg die hij biedt. Interesse in stimuleren en op de hoogte houden over wat goed en niet goed gaat maakt Jan een top rijinstructeur.
- ARKEL
9

goede service, goed behandeld

Hele goede rijschool. Jan is een deskundige rij instructeur die je vertrouwen geeft en goed kan inschatten waar het probleem zit. Na 6 lessen voel ik mij een stuk zekerder en durf weer de weg op.
- Den Haag
8

goede service, goed behandeld

Ik heb goede lessen gehad en veel geleerd!
- Westmaas
8

goede service, goed behandeld

Na acht jaar bijna niet achter het stuur te hebben gezeten, was ik toch een beetje bangig geworden. Al na drie lessen (waarbij goede en praktische tips werden gegeven), durfde ik alweer met vertrouwen in een auto te stappen.
- Rotterdam
7

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb 3 lessen gevolgd bij Jan, omdat ik mij erg opgejaagd voelde in het verkeer. Ik heb vroeger een nare ervaring gehad toen ik net mijn rijbewijs had. De motor sloeg toen 3 x achter elkaar af voor het stoplicht, waardoor iedereen ging toeteren. Dit opgejaagde gevoel heb ik 3 jaar gehad en ik durfde niet alleen te rijden.
Na 3 lessen voelde ik mij al veel rustiger. Ik durf nu weer meer alleen te rijden.
- Vlaardingen
9

goede service, goed behandeld

Vanaf het moment dat je bij Jan in de auto stapt merk je al meteen hoe betrokken Jan met zijn leerlingen is.
Jan luistert goed naar je verhaal en schetst op basis van je verhaal een plan van aanpak.
Jan is eerlijk, verbloemt niets en is daar waar nodig een tikkeltje streng. Jan zal nooit tegen je schreeuwen of uitvallen of je minder waardig laten voelen.
Hij zal tegen je zeggen "dat vind mijn auto niet zo fijn" of "hij moet nog langer mee". Daarnaast zal Jan altijd de verkeerssituatie voor je schetsen en haarfijn uitleggen wat er goed en/of fout ging.
Jan heeft voor elkaar gekregen wat mijn vorige twee instructeuren niet voor elkaar kregen.
Met een minimaal aantal lessen mij zelfverzekerd het examen in laten stappen.
Jan is een ware aanbeveling voor iedereen met faalangst, rijangst of een "beperking" of iedereen die van wat extra aandacht houdt.
Laat je niet afschrikken door de prijs, want ik heb bij Jan veel minder lessen gehad dan voorgaande instructeuren. Kies kwaliteit over kwantiteit!
- Puttershoek
9

goede service, goed behandeld

Door rijangst 8 jaar niet gereden en dit jaar eindelijk de stap genomen om hier iets aan te doen. Al na 2 lessen bij Jan bemerkte ik dat het rijden eigenlijk erg goed ging en beide vonden we dat ik er wel klaar voor was om zelf de weg weer op te gaan.

Het was fijn om met Jan naast me weer wat zekerheid achter het stuur te krijgen. Jan is rustig en geduldig, maar ook erg duidelijk als iets niet goed gaat.

Dankzij zijn tips en trucs durf ik het weer aan. Morgen ga ik kijken naar een eigen autootje!
- Gorinchem
10

perfect, zeker aan te bevelen

Hiervoor bij twee andere rijscholen gereden, helaas zonder het gewenste resultaat. Vervolgens ben ik bij Belhamel terechtgekomen, omdat er toch een soort van faalangst in me sluipt zodra er (af)gereden moet worden. Die angst werd al snel minder naarmate ik vaker bij Jan in de auto stapte. Hij stelt je duidelijk op je gemak en is, zoals al op de website beschreven wordt, écht gespecialiseerd in het begeleiden van mensen zonder die 100% zekerheid achter het stuur. Mede dankzij hem heb ik dat van me af laten glijden en ben ik direct geslaagd. Bedankt!
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Fijne lessen gehad, en veel geleerd. Ik vond op de snelweg rijden spannend en had hierdoor angst gekregen. 3 lesjes gehad en het gaat nu gelukkig weer goed.

Veel tips gekregen en het was zeer leerzaam, ik ben blij dat ik deze stap hebt genomen!
9

goede service, goed behandeld

Zeker aan te raden voor mensen die onzeker zijn in het verkeer of last hebben van rijangst. Jan heeft veel geduld, is duidelijk, geeft goede tips en heeft het beste met je voor! Ik durf sinds kort weer deel te nemen in het verkeer dankzij Jan. Bedankt!
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na 13 jaren weer op de snelweg en dat ook zonder rijangst . Ik stap onbezorgd in mijn auto en rij weg . Het stresserig gevoel , buikpijn en angst heb ik allemaal niet meer .
Dat ook allemaal dank zij Jan heb ik mijn rijangst overwonnen . Na 5 lessen kan ik weer zelfstandig rijden en gaat steeds beter .
Jan heeft mij geholpen met rijangst . Zeer goeie rijschool , echt een aanrader . Jan nogmaals hartelijk dank 👍💐
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan de lessen bij Jan van harte aanbevelen. Een paar maand terug had ik nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. 15 jaar niet gereden, voor mijn eerste rijles zat ik echt met klamme handen te wachten tot de auto voor zou rijden. De eerste les zaten we meteen al op de snelweg en dat was even wennen weer, zeker omdat ik helemaal nooit op de snelweg had gelest.

Maar met de kalme uitleg en hulp van Jan ben ik nu na 8 lessen zover dat ik een auto heb gekocht! En ook daarmee heeft Jan geholpen, hij nam speciaal de tijd om met me een proefrit te maken en te helpen een goede auto uit te zoeken. Wat een topservice en betrokkenheid, heel erg bedankt!! Nu wordt het zelf weer kilometers gaan maken en ik heb er vertrouwen in dat ik weer zelfstandig de weg op kan. Dus, zit je met stress achter het stuur neem les bij Jan!
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al 5 jaar een auto, maar ik heb altijd snelwegangst gehad. Tijdens de lessen leerde ik omgaan met mijn angst én hoe ik mijn rijstijl kan verbeteren. Dit geeft mij nu het zelfvertrouwen om zonder spanning te rijden, kan ik met trots zeggen. Jan, ontzettend bedankt dat ik mijn vrijheid terug heb.
- Rijswijk
8

goede service, goed behandeld

Na een kettingbotsing op de snelweg zat de schrik er goed in. Jan heeft me geholpen het rijden gewoon weer op te pakken. Vooral de adviezen over afstand houden en hoe je dit bij drukte kunt creëeren heeft mij weer vertrouwen gegeven. Inmiddels rij ik weer gewoon auto. Bij drukte op de snelweg vind ik het soms nog wat spannend, maar ik doe het wel weer!
- Dordrecht
7

voldoende, een redelijke ervaring

Een aantal jaren durfde ik de snelweg niet meer op. Jan heeft mij dat zetje gegeven wat ik nodig had om dit weer op te pakken.
- OUD-BEIJERLAND
8

goede service, goed behandeld

Ik heb 17 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en toen eigenlijk nooit meer gereden. Een paar jaar geleden wat lessen genomen maar dat werd m ook niet, ik vond het veel te eng om zelf te rijden. Omdat ik het wel erg makkelijk zou vinden om auto te kunnen rijden, heb ik rijles genomen bij Jan. En totaal tegen mijn verwachting in kan ik inmiddels zonder problemen de auto pakken en 90 kilometer verderop mijn ouders bezoeken. Dat had ik nooit gedacht in 11 lessen!! Ik ben dus echt blij met deze keuze. Het voelt nog niet zo makkelijk als fietsen, maar heb inmiddels wel het gevoel dat dat vanzelf zal komen en zal dan ook zeker blijven rijden!
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Fijne begeleiding bij mijn rijangst op snelwegen. Na 6 sessies durf ik weer op de snelweg te rijden, en heb ik de tools gekregen om zelf mijn ervaring uit te bouwen.
- Utrecht
9

goede service, goed behandeld

Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan stelt je op je gemak. Geeft je de ruimte om aan te geven wat wel of niet lukt of kan. Stimuleert op super wijze waardoor je je echt jezelf kan zijn.
Mijn rij cq angst problemen zijn opgelost.
- Brielle
9

goede service, goed behandeld

Na veel lessen bij een andere rijschool en vijf rijexamens die ik niet heb gehaald, heb ik contact opgenomen met Jan. Ik zag enorm op tegen de eerste les, maar Jan heeft me er goed doorheen gesleept. Ik heb heel veel gehad aan zijn tips. Hij begrijpt goed hoe spannend het kan zijn om te rijden. Op sommige momenten is hij best streng, maar dat is alleen maar prettig. Uiteindelijk heb ik mijn rijexamen de zesde keer wel gehaald, na 11 hele leerzame lessen bij Rijschool Belhamel!
- Schiedam
9

goede service, goed behandeld

Ruim 10 jaar geleden behaalde ik mijn rijbewijs en de keren dat ik achter het stuur gezeten had waren op 1 hand te tellen. Door gebrek aan rijervaring werd de drempel om weer achter het stuur te kruipen steeds hoger. Al surfende op internet kwam ik op de site van rijschool Bel-Hamel en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Jan een bericht gestuurd. Het eerste contact werd snel gelegd en voor ik het wist zat ik weer achter het stuur. De deskundigheid, rust en het geduld van Jan hebben mijn spanningsniveau elke les doen dalen tot ik op het punt kwam dat ook ik zelf ging ervaren dat mijn spanningsniveau tijdens het rijden tot een minimum beperkt was. Wat een bevrijdend gevoel! Ik heb nu een autootje voor de deur staan en maak al aardig wat kilometertjes, alleen en met man en kinderen. Zonder angst maar met vertrouwen en plezier! Jan bedankt voor je coaching!
- Hendrik Ido Ambacht
10

perfect, zeker aan te bevelen

Een benauwd, drukkend, stresserig gevoel, alleen al bij het denken aan auto rijden. Jarenlang dus niet meer echt gedaan en dan wordt het steeds lastiger, vooral snelwegen. Maar ik wilde dat niet meer, afhankelijk zijn, het vermijden, dus zocht ik contact met Jan. Sneller dan me ergens lief was had ik een afspraak en 6 keer later rijd ik weer lange ritten en stap ik onbezorgd de auto in. Wat ben ik blij! Jan heeft mij geholpen en dat zal hij voor jou ook kunnen doen, niet twijfelen, doen!
- DORDRECHT
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na lang wikken en wegen,toch de stoute schoenen aangetrokken en Jan gebeld, de week erna zat ik achter het stuur op weg naar de Rosestraat in Rotterdam, het voelde of ik via een compleet wildpark naar Groningen moest lees: leeuwen en beren op de SNELWEG !! Ik was super nerveus, maar al snel voelde ik me redelijk rustig en was ik dan toch echt op de snelweg aan het rijden en nog wel op het zowat drukste stukje wat je je maar kunt bedenken ook. Na 6 lessen te hebben gehad, weet ik dat ik het kan!! Ik moet nog wel veel blijven oefenen en vooral ook...in mezelf geloven!! Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen....Jan bedankt voor je begrip , hulp en luisterend oor!
- Oud-Beijerland
8

goede service, goed behandeld

De rijlessen van Jan zijn fijne, rustige lessen waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik heb 5 lessen gedaan en enorm veel geleerd - zeker het aanraden waard.
9

goede service, goed behandeld


Prima rijschool voor mensen met rij angst. Jan is een prettige coach en het heeft mij zeker goed geholpen om zelf weer veilig de weg op te gaan. Het is nu aan mij om het geleerde in de praktijk te brengen en te blijven rijden. Maar dat ben ik zeker van plan. Jan bedankt.
- Vlaardingen
9

goede service, goed behandeld

16 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en sindsdien niet meer gereden wegens angst. Toch de stap genomen om les te nemen bij Jan. Eerste keer meteen door drukste stukje van Rotterdam zuid met hartkloppingen, droge mond en zweethanden. Door goede uitleg, geduld en humor van Jan na een aantal lessen al stuk rustiger achter het stuur. Inmiddels stuk rustiger en vandaag zelfs een auto gekocht !
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Ik ben blij dat ik Jan als mijn rijangstcoach heb gekozen. Met zijn directe en open feedback, waar ik veel van geleerd heb. Hij gaf mij de juiste handvaten om in voor mij moeilijke situaties mijn spanningen te verminderen. Moeilijke situaties ga ik niet meer uit de weg. Mijn zelfvertrouwen groeit weer. Bedankt Jan!
- Lekkerkerk
9

goede service, goed behandeld

Heeft me prima geholpen mijn rijbewijs te halen. Hij stelt je gerust en kan goed ingrijpen wanneer nodig.
- Oud-Beijerland
10

perfect, zeker aan te bevelen

Vreselijk, vreselijk, vreselijk. Dat vond ik van autorijden. Ik heb het nooit leuk gevonden. Op mijn 18de gaan lessen omdat eigenlijk iedereen zei dat het zo gaaf was dat ik mocht gaan lessen. Nou ik vond er niets aan. De nacht voordat ik les had sliep ik niet. Na 30 lessen gestopt. Na een jaar of 3 toch weer begonnen. Het was toch best handig en mijn vrienden en vriendinnen om me heen haalden ook allemaal hun rijbewijs. Toen ben ik in 1x geslaagd. Maar ik heb het nooit leuk gevonden. Ik reed eigenlijk alleen als het nodig was. Maar na wat vervelende ervaringen op de weg waar ik iedere keer zo van schrok ging ik steeds meer het autorijden ontwijken. Naar afspraken toe met de trein of zoveel mogelijk binnendoor rijden. Het stress niveau in mijn lijf werd ook steeds hoger als ik de grote weg op moest. Toen heb ik besloten dat ik er wat aan wilde gaan doen. Na wat googelen kwam ik op de site van Jan terecht en direct een mail gestuurd. De eerste les was ik doodnerveus. En na de les was ik kapot en had ik de dag erna spierpijn in mijn benen van het gespannen in de auto zitten. Maar naarmate de lessen volgden nam dat af. Als de spanning even te hoog opliep bij mezelf gingen we even van de weg af om de situatie te bespreken om vervolgens weer vol goede moed verder te gaan. En zo ging ik iedere keer wat zekerder rijden en nam mijn zelfvertrouwen toe. Ik heb ook van Jan geleerd dat niet iedere rit perfect hoeft te zijn want dan kan niet omdat je van zoveel factoren afhankelijk bent waar jezelf geen invloed op hebt als je de situatie maar veilig oplost. Wat ik ook nooit had gedacht was dat ik ooit door het centrum van Rotterdam zou rijden. Laatst heb ik dat in mijn ééntje gedaan. Wel met hoog rode wangen omdat het toch best een beetje spannend was maar ook zeker van trots. Dankzij Jan gaat het autorijden nu veel beter. Ik zit veel relaxter in de auto en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik zie niet meer op tegen een autorit! Jan nogmaals bedankt voor alle lessen, tips en gezellige gesprekken.
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al 14 jaar mijn rijbewijs en sindsdien nooit prettig in de auto gezeten. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen (zwangerschappen ziekenhuis opname van mijn man en aanrijding op de fiets) sinds 4 jaar helemaal niet meer gereden. Jan heeft me inzicht gegeven waar mijn rijangst precies is ontstaan en hoe mijn eigen gedachtes en gedrag het in stand houdten. Hij heeft me geleerd om op mijn eigen inschatting te vertrouwen en dat het niet perfect hoeft. Inmiddels zit ik zelfstandig in de auto en begin zelfs ook plezier in het autorijden te krijgen (en maak me meer druk over de slechte voorkeurszenders op de radio van mijn man dan het verkeer ;)) De eerste keer zelfstandig op de snelweg was fantastisch, ik had nooit gedacht dat dat ooit nog weggelegd zou zijn voor mij. Ik kijk met erg veel plezier terug op de lessen met Jan, naast zijn deskundigheid, was het ook erg gezellig en heeft hij een goede dosis humor. Uiteraard kosten de rijlessen wel wat, maar zijn zeker elke cent waard tegenover de vrijheid die het mij opgeleverd heeft. Bedankt Jan!
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn rijbewijs al 10 jaar maar door een ongeluk als bijrijder durf ik al 3 jaar niet meer in de auto te stappen. Al googlend ben ik bij rijangst.nl terecht gekomen en ik zat dezelfde week nog achter het stuur. Verschrikkelijk die eerste les, direct in het diepe, tunnels, drukke rotondes en invoegen op snelweg. Ik was compleet kapot naar de eerste les, maar ook super trots. Na elk ritje met Jan overwon ik weer een stukje van mijn angsten. Hellingproef, inparkeren, smalle overdekte garages, dijkweggetjes echt alles is aan bod gekomen. Nu stap ik weer vrolijk in de auto.
Naast een expert als angstcoach is Jan ook nog een interessante gesprekspartner, bedankt Jan!
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik had meer dan 10 jaar niet meer gereden. Voor mij was de drempel om weer te gaan rijden groot. Jan heeft mij goed/positief geholpen. Hij heeft een luisterend oor en geeft goeie tips/ advies.
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na meer dan 20 jaar niet gereden te hebben (want eng, uitstellen, afstellen, nooit meer rijden)was het tijd het weer op te pakken. Jan heeft me prima gecoacht om zo snel mogelijk weer veilig en zelfverzekerd aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ik ben echt heel blij dat ik dankzij Jan (en mijn eigen lef natuurlijk ;)) weer durf te rijden.
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na 1 introductie en 5 lessen te hebben gevolgd bij Jan weer een stuk zelfverzekerder op de weg. Jan weet door zijn ervaring hoe de psyche werkt tijdens rijangst en doordat hij rustig blijft leer je zelf ook meer te relativeren. Ook de tips betreft het \'huiswerk\' zijn waardevol, aanrader dus.
9

goede service, goed behandeld

Ik had al ruim 5 jaar mijn rijbewijs, maar was na mijn rijbewijs niet veel gaan rijden, omdat ik geen eigen auto had. Daarom was het \'niet-rijden\' er langzaam ingeslopen en begon het op een gegeven moment steeds vaker te vermijden. Echter toen ik een nieuwe baan kreeg, waar ik weer moest gaan rijden, kon ik er niet meer onderuit en wist ik dat het tijd werd om mijn angst te overwinnen. Online was ik in contact gekomen met de rijschool van Jan en had meteen gebeld. Voor ik het wist had ik mijn eerste rijles, waarna er nog wat volgden. Ik ben heel blij dat ik destijds deze stap heb gezet. In het begin was het rijden weer heel erg wennen en spannend, maar met de vele tips van Jan, ging het stap voor stap wat beter en werd de angst minder. Jan is tijdens zijn lessen altijd heel geduldig met mij geweest. Een paar wijze opmerkingen van Jan spoken nog vaak door mijn hoofd: \'het hoeft allemaal niet perfect\', \'niet nadenken, gewoon doen\', \'ga kilometers maken\'. Dankzij Jan zijn goede lessen en wijze woorden is de drempel om te rijden inmiddels een stuk lager geworden en maak ik steeds meer kilometers en ben ik weer een stuk mobieler geworden. Ik ben hem heel dankbaar voor!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Vorig jaar eindelijk met een hoop spanning de stap durven zetten om rijlessen te nemen. Heel blij dat ik voor Belhamel heb gekozen. Jan heeft veel ervaring en bovenal veel geduld. Iets wat zeker prettig is bij angst en spanning. Naast leerzaam heb ik de lessen ook als leuk ervaren, altijd een gezellig praatje of een lach. Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs en super blij. Jan bedankt!
8

goede service, goed behandeld

Heeft mij na een aantal hevige paniekaanvallen in de auto weer op weg geholpen. Het ging elke les steeds beter!
- Steenbergen
8

goede service, goed behandeld

Prima rijschool voor wie autorijden spannend vindt. Rij-instructeur is erg geduldig.
9

goede service, goed behandeld

Na jaren van rijangst op de snelweg gezocht naar een rijschool om daar vanaf te komen.
Heb bij Jan de rijlessen genomen en door zijn rust en vakkundige begeleiding rij ik nu op de snelweg.
Rijangst zit in jezelf en je hebt iemand nodig om je daarbij te helpen. Daarvoor ben je bij Jan Hamelink aan het goede adres.
- Spijkenisse
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na vele keren gezakt te zijn bij een andere rijschool, overgestapt en in een keer foutloos geslaagd. Geweldig!!!!
- Numansdorp
9

goede service, goed behandeld

In verband met rijangst op de grote weg, ben ik op zoek gegaan naar een rijschool, gespecialiseerd in rijangst. Ik ben bij Jan terecht gekomen, wat een goede keus bleek te zijn. Jan is rustig en weet, zonder dat je het merkt, jezelf uit te dagen steeds verder te gaan om je angst te lijf te gaan. De rust die van Jan uitgaat is enorm en brengt dat op je over. Zeker een aanrader voor een ieder die zijn rijangst wil overwinnen! En wat zeker niet onvermeld mag blijven, Jan is gewoon een leuke en gezellige instructeur! Jan, bedankt!
- Rhoon
9

goede service, goed behandeld

Ik was bang om te rijden. Maar na 5 lessen van Jan zit ik weer achter het stuur. Bedankt .
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

6 jaar geleden een hyperventilatie aanval op de snelweg gekregen en door daarna de snelweg te vermijden een angst ontwikkeld. Door met Jan veel op de snelweg te hebben gereden weer meer zelfvertrouwen gekregen. De volgende stap is aan mij om het verder uit te gaan bouwen. Jan bedankt voor de lessen!!
- Barendrecht
8

goede service, goed behandeld

De angst was groot , 14 jaar niet meer gereden ,de eerste les heb ik ervaren ,alsof ik in het diepe werd gegooid ,moest gelijk op de drukke snelweg , iemand weg brengen , ik was er niet op voorbereid.
Maar ik kreeg al snel door ,dat dit voor mij de beste methode was ,om door mijn angst te komen !Jan heeft veel mensen kennis en is streng ,waar nodig , grijpt flink in en legt goed uit waarom ! Heeft mij ook oude "verkeerde"gewoontes afgeleerd .
Ik rij nu na 5 lessen weer zelfstandig en het wordt steeds gewoner ,dat ik achter het stuur zit . Jan bedankt , ook voor de fijne gesprekken !!
- vlaardingen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede rijschool en Jan is een uitstekende instructeur! Na een auto ongeluk op de snelweg durfde ik niet meer auto te rijden. Jan is erg geduldig en begripvol, dit gaf meteen een goed gevoel om het rijden op te pakken. Hij geeft goede tips en dat heeft onwijs geholpen bij mij. Hij heeft mij geholpen om het vertrouwen in mezelf weer terug te krijgen, en daar ben ik heel dankbaar voor. Dank je wel, Jan!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Al 14 jaar ben ik in het bezit van mijn rijbewijs, 13 jaar daarvan heb ik door rijangst niet durven rijden. Op internet kwam ik de site van Jan tegen en heb een afspraak bij hem gemaakt. Tijdens mijn intake gesprek nam Jan mijn angsten zeer serieus, was een prettig luisterend oor en gaf mij naast het rijden meteen tips en tools mee voor (zelf)hulp. Ik heb 5 lessen gehad met Jan en ben daarnaast flink aan mijn angst gaan werken. Ik had nooit voor mogelijk gehouden dat ik weer op de weg zou zitten, maar het is gelukt en ik heb er zelfs zoveel plezier in!
Jan heel erg bedankt voor je begrip en geduld!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na een klapband op de snelweg had ik de schrik te pakken en via internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Na 3 lessen ga ik weer met vertrouwen de weg op. Bedankt!
9

goede service, goed behandeld

Het is een goede rijschool waar ik met mijn autisme goed heb leren auto rijden. De instructuur is vriendelijk, zeer ervaren en stelde mij op mijn gemak.
9

goede service, goed behandeld

Ik ben goed geholpen. Het is een stok achter de deur om de weg weer op te gaan. Ik voel me weer vrij om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan.
9

goede service, goed behandeld

Zeer goede rijschool,
na mijn angst voor autorijden durfde ik na een paar lessen bij Rijschool Belhamel weer de weg op te gaan! Ook vind ik dat de begeleiding erg goed is, naar je probleem wordt erg goed geluisterd en het probleem wordt dan ook erg goed aangepakt door de dingen te oefenen die je moeilijk vindt op dat moment.

Rijschool Belhamel is zeker aan te raden voor zowel mensen die nog geen rijbewijs hebben als mensen die wel het rijbewijs hebben maar de weg niet op durven te gaan.
- Vlaardingen
9

goede service, goed behandeld

Via Internet kwam ik bij Rijschool Belhamel terecht. Ik ben al lang de pensioengerechtigde leeftijd voorbij en had al bijna 20 jaar niet meer gereden. Toen mijn man de auto verkocht omdat hij niet meer mocht rijden wilde ik iets meer vrijheid krijgen en besloot het rijden weer te gaan proberen. De eerste les was voor mij beslissend of ik door zou gaan. Ik was absoluut nerveus, maar Jan stelde me op m\'n gemak en dacht dat het wel zou lukken na nog eens 5 rijlessen. Dat is intussen gebeurd en ik heb m\'n eigen autootje, een automaat, gekocht. De lessen waren heel leerzaam, Jan let uiterst scherp op en zet de puntjes op de I. Ook de nieuwe verkeersregels kwamen regelmatig aan bod, want er is wel een en ander veranderd. Prettig was de koffie tegen het einde van de les waarin we even konden evalueren wat goed en minder goed ging! Al met al ben ik erg blij met mijn beslissing rijlessen van Jan te hebben genomen en ik hoop er nog een aantal jaren plezier van te hebben. Nogmaals hartelijk dank, Jan!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

In 2016 heb ik op de snelweg een paniek aanval gehad. Sindsdien durfde ik niet meer de snelweg op. Ik ben begin 2018 gaan lessen bij Jan en heb in een paar lessen, zeer relaxed en rustig weer met vertrouwen genoeg mijn angst overwonnen. Ik oefen nog 3 x per week en het gaat steeds beter. Helemaal Top! ik heb mijn vrijheid weer terug.
- Zwijndrecht
9

goede service, goed behandeld

Ik vond het fijn om onder begeleiding te rijden om zo wat minder angstig aan het verkeer deel te nemen .De rust en het geduld deed me goed. Ik reed al niet veel auto meer , maar ga proberen dit nu bij te houden.
- Puttershoek
9

goede service, goed behandeld

Het heeft me 55 jaar gekost om de stoute schoenen aan te trekken en rijles te gaan nemen. Ik raakte al in paniek als ik achter het stuur ging zitten zonder dat de motor aanstond. Gelukkig kon Jan me op mijn gemak stellen en me ervan overtuigen dat ook ik kon leren autorijden. Zeker in het begin werd me aangeraden automaat te gaan rijden, maar dat wilde ik niet. Door een opeenvolging van negatieve gebeurtenissen ging het rijden langer duren dan gehoopt, maar nu heb ik mijn rijbewijs en voor het eerst zelfstandig gereden. Jan, dank je wel!
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Super ervaring! Door het eerlijke advies van jan en de rustige en duidelijke begeleiding niet meer met zwetende handjes achter het stuur.
Voor een ieder met rij angst of stress zou ik een aantal lessen met jan zeker aanbevelen!
- zuid beijerland
8

goede service, goed behandeld

Jopie Gouw
Ik had veel moeite met de snelwegen, vooral invoegen.Heb een paar lessen genomen, heb nieuwe dingen geleerd, ga nu proberen vaker de snelweg te nemen ipv omrijden. Jan geeft rustig les maar zegt wel wat hij er van vindt.
- Barendrecht
8

goede service, goed behandeld

Jan, bedankt voor alle lessen!
Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald. Jan is tijdens de lessen altijd geduldig en behulpzaam geweest.
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Een aantal jaar geleden was ik al begonnen met mijn rijbewijs maar door verschillende rijscholen en rijinstructeurs die alleen uit was op geld ben ik daar toen mee gestopt. Na 6 jaar ben ik via een collega bij Jan terecht gekomen. Vanaf dag 1 voelde ik me op mijn gemak bij Jan. Door Jan zijn wijze woorden, leuke uitdrukkingen, duidelijke communicatie en zijn jarenlange ervaring heb ik dan uiteindelijk binnen 20 lessen mijn rijbewijs gehaald! Het fijne aan Jan is, is dat hij je echt veilig en goed wilt leren rijden. Als het ook een les wat minder gaat dan weet hij je ook goed te motiveren en je gerust te stellen \'\'geen zorgen, komt goed, we werken er samen naartoe\'\'. Jan is een rustige man, praat graag maar is ook erg duidelijk en kan streng zijn waar het nodig is. Kortom Jan is een topper! Ik heb een super leuke tijd gehad en ik kan hem iedereen aanbevelen!!! Jan is the greatest :)
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Jan is een rustige man en "streng" waar nodig.
Ik had al 20 jaar niet meer gereden. Gewoon omdat ik het niet leuk vond en dat is overgegaan in angst. Maar na 4 lessen durf ik weer te rijden. Jan is heel rustig en dat brengt hij over tijdens het rijden.
Ook fijn dat je zowel schakel als automaat kan rijden.
- Mijnsheerenland
10

perfect, zeker aan te bevelen

Jan geeft op een rustige manier les. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen.
- Puttershoek
9

goede service, goed behandeld

Jan is een vriendelijke man die duidelijke instructies geeft. Hij leert je stap voor stap veilig auto rijden. Als het nodig is grijpt Jan ‘stevig’ in en zorgt er voor dat je vervolgens ook begrijpt waarom er is ingegrepen. Ik vond al mijn rijlessen leerzaam en leuk
De praktische zaken zoals een verzorgde lesauto en altijd op tijd zijn ook goed geregeld.
Kortom Belhamel is een prima rijschool.
- Oud-Beijerland
8

goede service, goed behandeld

Jan heeft mij geholpen met mijn rijangst. Ik was ontzettend angstig en durfde niet meer te rijden. Na Jan zijn lessen en coaching stap ik nu weer achter het stuur en is mijn angst weg!
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Na jarenlang niet de snelweg zijn opgegaan eindelijk met Jan wel weer. De spanning was nagenoeg weg. De sfeer is prettig. Ik heb nu weer het vertrouwen in mezelf en in mijn rijkunsten. Bedankt Jan.
- Bergschenhoek
9

goede service, goed behandeld

Jan is een deskundige en met name rustige instructeur. Goede ervaring opgedaan met rijden met angst op de snelweg.Tevens werd iedere fout die je maakte opgemerkt en direct besproken.
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Jarenlang heb ik de snelweg gemeden, totdat ik aan de bel trok bij Jan. Al snel kon de eerste afspraak worden gemaakt en stapte ik in voor mijn eerste les. Allemaal nog wat onwenning, maar door de rust en de juiste tips die ik nodig had om beter overzicht en meer zelfvertrouwen te krijgen, begon ik er zelf ook in te geloven mijn rijangst te boven te kunnen komen. Na twee lessen van Jan, met de belofte 3x in de week achter het stuur te stappen ben ik op eigen kracht verder gegaan. Ik ben nu een 2 maanden verder en voel me steeds meer thuis op de weg..Allemaal nog wel een beetje spannend vooraf, maar stap voor stap groeit mijn zelfvertrouwen met elke week. Vandaag ben ik vanaf Delft, via Vlaardingen weer terug naar Rotterdam gereden, en dat allemaal over de snelweg! Ik blijf trouw doorgaan, en ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.
- ROTTERDAM
9

goede service, goed behandeld

Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik vanwege mijn angst jaren niet meer op de snelweg gereden. Vanwege een nieuwe baan moest het er toch echt van komen.
De eerste 4 lessen was ik erg angstig, ik kreeg zelfs bijna paniekaanvallen als we de snelweg op gingen. Les 5 was een omslagpunt en les 6 uiteindelijk de laatste. Sindsdien ga ik vol vertrouwen de snelweg op. Ik had het zelf niet meer verwacht maar het kan dus echt!
Jan bleef telkens erg rustig en ging ook met mij in gesprek om te bekijken welke aanpak voor mij zou werken. Dat vond ik erg fijn.
Bedankt voor de hulp Jan!
- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Voordat ik me bij Jan had aangemeld, was ik, zeg maar gerust, \'een angsthaas\'. Jan zijn stijl is, \'mensen in het diepe gooien\' en juist dit heeft voor mij goed gewerkt. Ik ga nu met veel beter gevoel en zelfverzekerder de weg op. Ik ben hem dankbaar. Dankjewel Jan!

Hodan
- Dordrecht
8

goede service, goed behandeld

Prettige ervaring, instructeur heel rustig en met veel geduld, al met al een fijne ervaring en heb er heel veel van geleerd!
- Oud-beijerland
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben 37 jaar en heb al vanaf mijn 19e mijn rijbewijs. Toendertijd ben ik in 1x geslaagd maar was zo onzeker dat ik daarna nauwelijks meer heb autogereden en al helemaal niet op de snelweg.
Een aantal jaar geleden ben ik gescheiden en moest toen als alleenstaande moeder van drie alles met de fiets of het openbaar vervoer doen of vragen of ik met iemand mocht meerijden.
Uiteindelijk werd de wil om auto te willen rijden groter dan de angst en heb ik me aangemeld voor een les bij Jan.
De dag van de eerste les was ik extreem gespannen en wilde het liefst de les afzeggen. toen jan binnenkwam voor een kennismakingsgesprekje barste ik van spanning in tranen uit.
Na een kort gesprekje zijn we gaan rijden en al de eerste les zag ik mijn grootste angst, de snelweg, onder ogen. Ik vond het doodeng en zat huilend achter het stuur. Jan bleef rustig, gaf me vertrouwen en hiel me waar nodig.
Nu, vijf lessen later, ben ik inmiddels zelfstandig met mijn eigen autootje d snelweg op gegaan en ben ik klaar om stap voor stap steeds wat verder te gaan..
Wie weet wordt autorijden ooit nog eens mijn hobby!
Dankjewel Jan voor het steuntje in de rug wat ik nodig had om weer te geloven in mezelf!
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Na ruim 10 jaar niet meer te hebben gereden weer het vertrouwen gekregen om de snelweg op te gaan. Bedankt Jan!
- CAPELLE AAN DEN IJSSEL
9

goede service, goed behandeld

Na jaren niet meer zelstandig op de snelweg te hebben gereden, bang om in te voegen, vrachtwagens etc.. kreeg ik al de zenuwen voordat ik ook maar in de auto zat. Omdat ik hier toch van af wilde heb ik Jan gevraagd mij hierbij te helpen. Hij heeft mij, door zijn goede tips en zijn oefenprogramma, over de drempel gekregen. Ik rij nu trouw om de dag om routine op te bouwen en begin er stap voor stap meer vertrouwen in te krijgen. Vooral veel oefenen en stap voor stap je vaardigheden uitbreiden. Zeker aan te raden!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na zes lessen heb ik resultaat behaald wat ik graag wilde behalen; ik rij alleen over de snelweg.
Dit had ik na het behalen van mijn rijbewijs 10 jaar geleden niet meer gedaan en hierdoor een behoorlijke angst ontwikkeld om dit te doen.
- Hoogvliet
9

goede service, goed behandeld

Altijd bang geweest in een auto, meerdere keren rijles willen nemen, maar de drempel was steeds te hoog, totdat ik met Jan ( Rijschool Bel-Hamel) in aanraking kwam
Zijn kalmte in de auto gaf mij ook de kans om kalm te blijven, heeft me super goed geholpen.
Echt een aanrader...
.
- Oud-Beijerland
8

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijke en rustige rijinstructeur.
In 5 lessen van je rijangst af dat kan bij Rijschool Belhamel.
Nadat ik 4 jaar geleden mijn rijbewijs had gehaald en daarna weinig rijervaring op gedaan heb, ging ik er steeds meer tegenop zien.
Ik gebruikte mijn auto vooral voor bekende wegen in mijn woonplaats. Als ik de stad uit moest deed ik dit altijd met de OV en liet mijn auto staan. Hartstikke zonde.
Na lessen genomen te hebben bij Jan, is mijn grootste angst weg.
"Blijven oefenen\'" zijn de sleutelwoorden bij Jan.
Bedankt!
- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Ik heb nu bijna twintig jaar mijn rijbewijs, maar durfde helemaal niet op de snelweg te rijden. Ik heb nu aantal lessen gehad en probeer nu kleine stukjes op de snelweg te rijden. Ik ben er nog niet, maar het begin is er. Ik heb er volste vertrouwen in dat ik na veel oefenen, grote afstanden kan rijden. Behalve dat de instructeur heel deskundig is, stelt hij je heel erg op je gemak. Af en toe is hij wel een beetje streng, maar daardoor ga je steeds meer durven harder te rijden en in te halen. Heb jij rijangst, dan zou ik je zeker aanraden, aantal rijlessen te nemen bij rijschool Belhamel.
8

goede service, goed behandeld

Ik heb 7 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, oh wat had ik een hekel aan lessen. Daarna sporadisch wat gereden, maar lang niet genoeg om enige ervaring op te doen.
Vond rijden maar een noodzakelijk kwaad.
Tot voor kort zat ik liever naast de bestuurder, dan dat ik zelf de bestuurder was. OP die manier een angst ontwikkeld om ook maar poging te wagen zelf te rijden.
Het zweet stond tot in de kruin als ik er alleen maar al aan dacht.
Toch de stoute schoenen aangetrokken en bij Jan terecht gekomen.
Een sympathieke en rustige man, waar geen verhaal te gek is of raar.
Eerste les heeft hij me moed ingepraat en bleef rustig bij elke actie die ik deed. Fijne manier om over een angst heen te komen. Hij kan heerlijk babbelen over alles en nog wat en vond het erg prettig met hem te werken.
Nu, na paar weken na m\'n laatste les, rij ik zelfstandig naar m\'n werk en terug.
Ok, af en toe nog steeds met wat spanning in het lijf, maar dat wordt elke keer weer iets minder. Niemand kreeg mij aan het rijden, maar Jan heeft door zijn geduld en vakmanschap mij erdoorheen gekregen. Daarvoor ben ik hem erg dankbaar.

Ik kan in ieder geval weer trots op mezelf zijn! :)
- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Na meerdere verbljven in landen waar je beter niet zelf kan rijden, begonnen er gaten te vallen in mijn rij-ervaring. Eenmaal terug in Nederland merkte ik dat ik steeds vaker rij-vermijdend verdrag vertoonde: de drempel om de weg op te gaan naar onbekende locaties werd steeds hoger. Jan heeft mij in 5 lessen met zijn inlevingsvermogen, jarenlange ervaring en deskundigheid weer zelfvertrouwen gegeven en mij letterlijk de weg op geholpen. Zeer aan te raden.
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ivm met mijn faalangst rijlessen genomen bij Jan. Hij heeft me super goed geholpen, hij is professioneel, geduldig, en neemt zijn vak heel serieus. Ik voel me nu veel zelfverzekerder en heb vandaag zelfs mijn rijbewijs gehaald!! Een echte aanrader dus.
- Oud-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Dankzij Jan heb ik in korte tijd weer een basis kunnen leggen, waardoor ik mijn rijangst stukje bij beetje aan het overwinnen ben. Hij is geduldig en geeft constructieve feedback en tips. Dankzij zijn lessen durf ik weer zelf de weg op, de dingen die ik nog spannend vind kan ik nu zelfstandig te oefenen. Ook stukjes snelweg gaan nu goed. Dank je Jan.
- Schiedam
9

goede service, goed behandeld

Jaren nadat ik de advertentie uit de krant bewaard had, eindelijk toch besloten om contact op te nemen met Jan.
En nu blij dat ik les genomen heb om mijn rijangst te overwinnen. Hoewel jan een heleboel bijgespijkerd heeft aan mijn rijstijl heb ik nooit het gevoel gehad dat ik een slechte chauffeur was. Hij geeft vertrouwen en waar nodig uitleg. In feite heb ik opnieuw leren kijken, schakelen en inzicht gekregen in het verkeer. Jan stimuleert je ook vooral zelf de weg op te gaan. neemt iedere les eerst de tijd om te evalueren hoe het gaat voordat je de weg op gaat. Autorijden zal nooit mijn hobby worden, maar ik ben niet meer bang om te rijden, alleen nog om te verdwalen. Maar gelukkig leerde Jan mij ook om met de routeplanner te rijden.
- Zuid-Beijerland
9

goede service, goed behandeld

Iemand die z\'n vak goed kent maar ook serieus neemt.
Sympathiek, maar ook heel open en eerlijk. Werkt resultaatgericht en weet van aanpakken.
Kan heel goed vertellen waar de knelpunten zijn. Verplaatst zich makkelijk in de situatie van de ander. Sterk inlevingsvermogen...
Nog een ding: Bedank voor de koffie!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Na meerdere instructeurs terecht gekomen bij Jan. De rust die Jan uitstraalt, heldere instructies en begrip voor spanning opbouw en hoe hiermee om te gaan zorgte voor het resultaat. Rijbewijs op zak!
Jan bedankt voor alles. Zowel voor de lessen als de gezelligheid.
Ik raad iedereen met spanningen omtrent het rijden en rijangst meneer Jan aan!
10

perfect, zeker aan te bevelen

Door overbelasting (burn-out) had ik last van rijangst. Op advies van de huisarts heb ik rijlessen genomen. Na 5 lessen mijn rijangst overwonnen. Ik heb Jan leren kennen als een vriendelijke en deskundige instructeur met veel ervaring in het overwinnen van je rijangst. Bedankt, Jan!
9

goede service, goed behandeld

Het is best hard werken, maar dankzij Jan\'s professionele begeleiding kan en durf ik weer de snelweg op! Ik heb veel geleerd en voel me een stuk zekerder.
- Capelle a/d IJssel
9

goede service, goed behandeld

Fijne en rustige instructeur. Na een paar lessen was ik weer van mijn rijangst af en heb ik zelfs mijn eigen auto gekocht.
- Spijkenisse
10

perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijke instructeur en heel goed , zeker aan te raden voor mensen met rijangsten en agorafobie.
Heel geduldig en vooral goede service.
Dankzij Belhamel kan ik nu met de auto naar mijn werk wat ik hiervoor niet durfde.
- Heinenoord
8

goede service, goed behandeld

Jan is een geduldige en rustige man en ik heb veel gehad aan zijn instructies.
9

goede service, goed behandeld

dank voor het duwtje in mijn rug om weer de rijksweg op te gaan als Jan er niet geweest was zat ik nog thuis
nu ga ik overal weer naar toe
- strijensjanievos
8

goede service, goed behandeld

Was niet helemaal zeker meer op de snelweg maar na 4 lessen is mijn onzekerheid een stuk minder dit is zeker de verdienste van Jan.Beveel deze rijschool zeker aan als je Rijangst heb Jan stelt je op je gemak en is echt super erin om je weer op gang te helpen om te durven rijden .Jan bedankt
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Rijbewijs B Automaat

Goede instructeur, zeker voor mensen zoals mij die wat moeite hebben met het multitasken tussen de bediening van de auto, schakelen en het toepassen van de kijkprotocollen, en ik ben hierom dan ook bij Jan in automaat gaan rijden (en geslaagd).

Standaard wat langere lessen (1,5 uur) dan bij de meeste concurrenten, wat erg fijn is en gezien zijn vrij grote werkregio kom je vaak in onbekende gebieden terecht, wat voor veel leermomenten zorgt.


Al met al, zeker een aanrader voor zowel nieuwe leerlingen als bestaande automobilisten met rijangst.


- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Jan is een fijne instructeur, neemt goed de tijd en moeite voor je. De zes lessen hebben mij zeker geholpen, ik durf nu veel beter weer de weg op. Ondanks dat de lessen erg duur zijn krijg je er wel goede kwaliteit voor terug, zeker op dit gebied gaat kwaliteit boven kwantiteit naar mijn mening.
9

goede service, goed behandeld

Jan heeft mij echt gerustgesteld, echt een fijne instructeur. Ik had 2 jaar niet op de snelweg gereden vanwege paniekaanvallen. Eerste les superspannend natuurlijk. Daarna komt het op jezelf aan. Oefenen in de praktijk zonder Jan erbij. In totaal 6 lessen gehad. Super tevreden! Ik zou Jan bij iedereen aanraden die last heeft van rij-angst!
- Gorinchem
9

goede service, goed behandeld

ik raad iedereen aan als je weer auto gaat rijden ,na lang niet rijden meld je aan bij rijschool Belhamel.
prima begelijding goede instucteur heel rustig. Ik ben heel blij met jan Hameling ,kon snel weer zelfstandig autorijden dank zij de goede hulp inzet en tips.
- 's-Gravendeel
10

perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot eind zeer prettig. Ik had een bericht achtergelaten via internet en ik werd gelijk terug gebeld. Ik ben in 5 lessen over mijn rij-angst heen gekomen en rijd nu weer vol zelfvertrouwen rond. Ik raad dit iedereen met angst aan! En wat er ook gebeurt Jan is de rust zelve. Dank je Jan, ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Bijna 20 jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs maar had vaak weinig zelfvertrouwen. Een paniekaanval in een moeilijke periode was de aanleiding om steeds minder te rijden maar erover praten durfde ik ook niet. Toen ik de site van Jan vond had ik gelijk het gevoel dat hij vriendelijk was. Dat klopt ook. Na 4 keer samen rijden heb ik weer een positief gevoel over het rijden en vertrouw ik weer op mijn oordeel en beslissingen op de weg. Fijn dat ik van dat angstgevoel af ben. Ik beveel Jan dan ook van harte aan.
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Jan heeft meer dan 30 jaar ervaring en dat merk je gelijk. Je voelt je bij de 1e les al op je gemak. Goede keus geweest om te kiezen voor deze sympathieke man en tevens zeer professionele rijschool
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen!! Whooohoo!! Ik ben super blij. Een paar jaar geleden had ik zonder succes examen gedaan bij een andere rijschool en was compleet het vertrouwen kwijt. Nu weer teruggevonden, door het gewoon te gaan doen, en met behulp van de deskundige begeleiding van Jan. Het was nu ook het juiste moment voor mij, ik was er klaar voor. Dus als je lessen overweegt: doen als/wanneer je het zelf wilt! Tuurlijk, het blijft altijd spannend. Ik ben heeeel trots op mezelf. Jan bedankt voor je no-nonsense aanpak, je eerlijkheid en openheid, je zachtheid en je geduld. Je communicatieskills vind ik super, en heel fijn dat je zoveel kennis en ervaring met me hebt gedeeld. Ik heb zin om zelf te gaan rijden! Rooske (33)
- Leiden
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na 30 lessen in een schakelauto les te hebben gehad bij een andere aanbieder en er geen vooruitgang in zat, ben ik terecht gekomen bij belhamel.
Hier ben ik in een automaat gaan lessen en na 3 maanden ben ik in 1 keer geslaagd.
De instructeur Jan Hamelink geeft op een rustige en duidelijke manier les, en je voelt je op je gemak. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.
Bedankt voor alle leerzame lessen!
- Puttershoek
10

perfect, zeker aan te bevelen

Jaren geleden na een paniekaanval op de snelweg had ik besloten niet meer de snelweg op te gaan waardoor ik de jaren hierna een behoorlijk rijangst had opgebouwd.
Nu ben ik inmiddels al een aantal jaar eigenaar van een eenmanszaak en liep ik regelmatig tegen die rijangst aan...Na lang uitstellen toch de stap gemaakt om hier iets aan te gaan doen.
Mede dankzij de professionele hulp van Jan en mijn eigen keuze om dit aan te pakken (uiteindelijk moet je het toch zelf doen "zoals Jan zou zeggen") ben ik weer de snelweg op aan het gaan en krijg ik langzaam mijn vrijheid weer terug.

Een ieder met rij-angst raad ik zeker aan een paar lessen bij Jan te nemen.
- Ridderkerk
9

goede service, goed behandeld

Na een intake en 2 fijne rijlessen weer met een veilig gevoel op de snelweg.
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

I got my drivers licence 14 years ago and almost never drove. 8 years ago I got into an accident (as a passenger) and somehow didn\'t dare to even try to drive after that. Some time ago I realized that I should give driving another chance and this is when I stumbled upon Rijschool Belhamel. The reviews were excellent and it gave me an extra nudge in the right direction. After just five lessons, I\'m driving again and even bought my first car! This all thanks to the skills, patience and expertise if the driving instructor. This has been somewhat a lifechanging experience.
8

goede service, goed behandeld

Omdat ik last had van rijangst heb ik contact gezocht met deze rijschool. De rijinstructeur heeft een rustige uitstraling en geeft duidelijke instructies. Zelf werk ik als psycholoog en ik kon merken dat er veel kennis en deskundigheid in huis wat m.b.t. autorijden en angst. Heel prettig!
10

perfect, zeker aan te bevelen

Omdat ik moeite had met rijden op de snelweg, vooral het invoegen, heb ik één aantal rijlessen gehad, ik heb hier veel van geleerd, en denk er vaak aan terug tijdens het auto rijden, ik heb opnieuw leren schakelen, spiegels stellen en nog veel meer, voor mij was het één echte opfris curcus, vooral omdat ik al veertig jaar mijn rijbewijs bezit, en toch elke week, soms wel vier keer van Numansdorp naar Puttershoek rijd. Dhr. J. Belhamel heeft mij heel goed lesgegeven en moed en doorzetting gegeven,en advies om veel de snelweg op te gaan, dus daar houd ik mij aan.
- Numansdorp
9

goede service, goed behandeld

Jaren geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, maar veel te weinig gereden en dan durf je niet meer. Ik ben Jan heel dankbaar voor zijn inzet. Hij is rustig, stelt je op je gemak en vertelt wat we gaan doen. Mijn zelfvertrouwen kwam daardoor snel terug. Hij vertelde wat ik goed deed maar ook (herhaalde malen) wat er fout ging. En dat is opbouwende kritiek, daar leer je veel van. Ik probeer deze lessen in praktijk te brengen, weliswaar met vallen en opstaan, maar het feit dat ik weer durf te rijden stemt me blij. Alle lof Jan en bedankt voor je geduld en goede adviezen.
Iedereen met rij-angst raad ik aan een paar lessen bij Jan te nemen.
- zuid-beijerland
9

goede service, goed behandeld

Ik had eerst rijlessen bij een andere rijschool gehad. Hier viel de voortgang tegen. Daardoor ben ik rond gaan kijken naar andere aanbieders in deze markt. Ik kwam uiteindelijk uit bij rijschool belhamel waar ik erg goede rijlessen heb gehad. Jan was een aardig en rustig persoon die goed uitlegde. Hij hield ook goed overzicht van waar er nog aan gewerkt moest worden. Na 1 jaar heb ik mijn rijbewijs gelukkig gehaald waar ik uiteraard erg blij mee ben!!
- Dordrecht
9

goede service, goed behandeld

Beste jan

Ik heb me rijbewijs in een keer gehaald je heb me heel erg goed geholpen deze rijschool raad ik aan iedereen aan
- Puttershoek
8

goede service, goed behandeld

Jan heeft mij op een rustige en vakmatige manier weer zekerheid gegeven in mijn eigen rijvaardigheden,de opzet van de juiste techniek,overzicht en vooral ook de bevestiging gekregen,ik ga zelfstandig de weg weer op!Dit had ik een maand geleden nog niet voor mogelijk gehouden.
- Gorinchem
10

perfect, zeker aan te bevelen

Iets meer dan een half jaar geleden durfde ik er eigenlijk al bijna niet van te dromen dat ik mijn rijbewijs ooit nog zou halen. Door een eerdere niet zo prettige ervaring met rijlessen, jaren geleden, durfde ik niet meer achter het stuur om te lessen. Toen ik de stap uiteindelijk toch nam kwam ik gelukkig bij Jan terecht.

Stap voor stap heeft Jan me begeleid door mijn angst heen die verrassend snel omgezet werd in zelfvertrouwen. Jan kan het niveau goed inschatten en de lessen hier erg goed op aansluiten. De lessen zijn goed opgebouwd en erg duidelijk. Alles is bespreekbaar en je kunt al je vragen stellen. Ik voelde me erg op mijn gemak.

Daarnaast ben ik ook nog eens in 1 keer geslaagd en kon ik mijn zenuwen met al onze oefeningen tijdens het examen echt prima bedwingen.

Bovenop al deze professionaliteit waren de lessen ook nog eens ontzettend gezellig!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Vandaag ben ik samen met Jan voor de laatste keer de snelweg op geweest niet omdat het me niet beviel, in tegendeel juist! Ik ben superblij dat ik de snelweg weer op durf na jaren lang rijangst te hebben gehad. Een ieder die denkt ik durf of kan het niet, durf ik nu te stellen dat onder zeer goede en kundige begeleiding het echt mogelijk is uiteindelijk weer alleen de weg op te gaan!...bedankt Jan!!
- Rozenburg
9

goede service, goed behandeld

Ik kreeg voor mijn 46ste verjaardag autorijlessen cadeau. Op dat moment was ik helemaal niet blij, omdat ik ook een hele grote angst heb voor het auto rijden. Om als bijrijder al mee te rijden had ik zelfs al mijn angsten. De eerste les stelde hij mij al op mijn gemak. Tuurlijk vond ik het heel spannend en was ik bang, maar door de rustige uitstraling van hem ging het al snel goed en verdwenen mijn angsten redelijk snel. Na een paar lessen zat ik als bijrijder al veel gemakkelijker in de auto en keek ik zelfs mee. Dat was al een hele grote stap voor mij. Nu 9 maanden later heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben ik toch super blij dat ik dit allemaal gedaan heb. Bedankt voor de hele fijne en leerzame lessen. Goed geholpen met mijn angsten die ik had voor het autorijden!

Met vriendelijke groet,

Petra de Boon
- Dordrecht
10

perfect, zeker aan te bevelen

Door een flinke rij angst heb ik na het behalen van mijn examen niet of nauwelijks gereden. 15 jaar later was ik het zat en heb ik 10 lessen bij Jan gedaan. Soms met zweet in de handen, maar het ging steeds beter. Nu heb ik mijn eigen auto en rijd ik zonder een spoortje angst door Rotterdam. De snelweg is nog een uitdaging maar ook daar merk ik dat het telkens beter gaat. Jan is kundig en legt veel uit, zodat je het verkeer en de regels beter snapt. Hij heeft een luisterend oor voor je angst en geeft je zelfvertrouwen. Echt een aanrader als je van je angst af wil!
- Rotterdam
9

goede service, goed behandeld

Ook ik heb een rijangststoornis voor de snelweg ontwikkeld, door te weinig op de snelweg te rijden. Het ging lang nog wel aardig, ik ben ook blijven rijden, maar het werd steeds vervelender en ik ging het dus ook vermijden.
Uiteindelijk Jan gebeld: een grote stap. En toen die gezet was, was ik erg opgelucht.
Veel geleerd, ook qua rijvaardigheid (heb 40 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald): spiegels kijken en dode hoeken, gas geven haha! En dan dat oefenen steeds, zeer tegen je zin in de snelweg op moeten gaan, met het zweet in je handen! Je valt zelfs even nog verder terug ook. Vrachtwagens die je weer in gaan halen en zo....
Maar na 7 lessen rijd ik weer ouderwets, beter dan sinds lang en met een trots gevoel.
Doen dus, ga naar Jan Belhamel: hij heeft hier veel ervaring mee en is al 30 jaar rij-instructeur. Het goede adres voor dit probleem!
- Klaaswaal
9

goede service, goed behandeld

Op aanraden van een vriendin heb ik contact opgenomen met Rijschool Belhamel. Zij vertelde me dat haar broer een aantal rijlessen ter opfrissing bij Jan had gevolgd en weer zelfstandig de weg op kon. Nou, dat wilde ik ook wel! Na vijf jaar nauwelijks gereden te hebben zag ik er steeds meer tegenop om de auto te pakken. In vijf lessen heeft Jan me mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Ik heb gisteren mijn laatste les gehad en ben vanochtend voor het eerst met de auto naar mijn werk gegaan. Een hele overwinning!
9

goede service, goed behandeld

Rijangst overwinnen doe je zelf, maar een beetje hulp is altijd welkom.
Een paar lessen bij Jan heeft mij weer voldoende zelfvertrouwen gegeven, om dit probleem
weer zelf te overwinnen.
8

goede service, goed behandeld

Aantal jaar geleden mijn rijbewijs gehaald, daarna weinig ervaring opgedaan waardoor er rijangst is ontstaan. Ik heb de lessen bij Jan als erg prettig ervaren en zit nu zelfverzekerd achter het stuur. Hij heeft mij veel tips gegeven en dingen aangeleerd die het rijden bevorderen.
9

goede service, goed behandeld

Ik kwam binnen als een mission impossible, dacht ik. 80 lessen bij een andere rijschool gehad. Dacht dat gaat hem nooit meer worden. Weinig motivatie nog, maar Jan lukte het wel de moed er in te houden.

Vooraf dacht ik dat Belhamel een beetje zweverig zou zijn. En dat dat ook niet goed zou zijn. Dan zou je immers minder op gaan passen. Maar nee, Jan geeft ook duidelijk aan als je iets niet goed doet. Maar niet alleen maar en hij (en dat is het belangrijkste) stimuleert je ook niet te hard voor jezelf te zijn en jezelf constant achteraf te beoordelen.

Faalangst bleef me toch enigszins plagen, maar al die tijd bleef hij er in geloven. En wat was ik blij toen ik uiteindelijk toch mijn rijbewijs haalde.

Nu ik eenmaal een auto heb, ben ik blij dat ik lessen heb gevolgd bij Jan. Heel relaxt ga ik nu de grote weg op, rijd comfortabel langs alles heen en behoud relaxt volgafstand. Toen ik mijn ouders voor het eerst wegreed, moesten zij ook erkennen dat ik echt goed heb leren rijden.

Dat komt denk ik toch omdat Jan je ook veel op de grote weg laat rijden en je aanmoedigt vlot maar bedachtzaam bijv. langs vrachtwagens te gaan. Maar merkt die dat je lacunes hebt in rijden door woonwijken, dan ziet die het ook en pakt die dat meteen op.

Ik heb Jan leren kennen als een hele slimme, maar ook goede man met veel passie voor zijn vak. Als mens mag ik hem ook heel graag.

Zolang je initiatief toont en laat zien dat je graag van hem opsteekt, heb je echt een goede aan hem.
9

goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaring met deze rijschool bij het overwinnen van mijn snelweg angst.
- Zoetermeer
8

goede service, goed behandeld

Ik heb zeer goede ervaringen met rijschool Belhamel. Ik heb al een rijbewijs maar de afgelopen jaren bijna geen rij-ervaring opgedaan en ook geen ervaring met rijden in een grote stad. Ik heb zes lessen gevolgd bij Jan en dat heeft heel erg geholpen. Jan blijft altijd rustig, geeft duidelijke instructies en veel goede tips. Ook vraagt hij geregeld welke situaties ik graag wil oefenen en geeft hij tips over hoe ik buiten de lessen om rij-ervaring kan opdoen. Na zes lessen vind ik alleen rijden nog wat spannend maar ik stap wel al met behoorlijk wat vertrouwen in de auto als er iemand naast me zit. En dat alleen rijden komt vanzelf wel!
- Rotterdam
8

goede service, goed behandeld

Ik heb 1 les gevolgd, omdat ik soms met rijangst te maken heb. Daar heb ik zelf al aan gewerkt, maar door de les heb ik een extra duwtje gekregen om het nog beter aan te pakken.
Daarnaast heb ik mij in de 25 jaar dat ik mijn rijbewijs heb, wat handelingen verkeerd aangeleerd. Daar ben ik ook op gewezen. Kan nooit kwaad om een keer een opfrisles te volgen.
- Dordrecht
10

perfect, zeker aan te bevelen

Door een ervaring 3 jaar geleden, ben ik de rijksweg gaan mijden. Hierdoor is er een rijangst onstaan. Vanwege nieuw werk, waarbij ik gebruik moet maken van de rijksweg, heb ik besloten om een afspraak te maken bij rijschool Belhamel.

Vanaf moment 1 zat ik op mijn gemak in de auto en dit komt door de rust die de instructeur uitstraalt. Alvorens wij gingen rijden, werd er eerst gekeken waar deze angst vandaan kwam. Vervolgens zijn we gaan rijden en voordat ik het wist reden we al op de rijksweg. De situatie die ik in eerste instantie probeerde te vermijden, werd omgezet naar een fijn stuk rijden. De stress achter de stuur nam af en het (zelf)vertrouwen werd groter.

Dus, voor wie op zoek is naar een goede instructeur om van zijn/haar rijangst af te komen, is rijschool Belhamel een aanrader! Ook als je geen rijangst hebt en gewoon je rijbewijs wilt halen, zou ik deze school ook aanbevelen. Niet alleen heeft Jan grote ervaring in het lesgeven, ook zijn rustige manier van spreken en goede feedback zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en een goede bestuurder wordt.
- Rhoon
9

goede service, goed behandeld

Ruim 8 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald. Niet veel gereden waardoor er een rijangst is ontstaan. Ik vond het heel eng om in de auto te stappen.
In de zomervakantie heb ik besloten mijn rijangst aan te pakken. Ik heb een aantal lessen genomen bij Jan en een auto gekocht.

Jan was tijdens de lessen heel positief. Hij richt zich op het positieve en benoemt wat je al heel goed doet. Hierdoor ga je succeservaringen opdoen waardoor de angst minder wordt. Hij coacht je door de lessen heen wat heel prettig is.

Nu ben ik zelf meer aan het rijden en het gaat steeds beter. Maar als ik ga merken dat ik ergens toch niet zeker genoeg over ben, zal ik niet twijfelen om Jan te bellen voor een extra les.


- Capelle a/d IJssel
8

goede service, goed behandeld

Door een combinatie van expertise, geduld en motivatie weet Jan je weer vertrouwen op de weg te geven. Wat je niet goed doet en/of wat gevaarlijk is geeft hij heel duidelijk aan, maar dat geldt evenzeer voor wanneer je het wel goed doet. Hij heeft mij daarmee erg geholpen.
9

goede service, goed behandeld

De kracht van Belhamel zit in het feit dat Jan onder alle omstandigheden rustig blijft, geduldig is, weet waar hij het over heeft en inlevingsvermogen bezit. Goede feedback op de juiste manier gebracht; ik heb er veel baat bij gehad en raad Belhamel bij rijangst zeker aan!
- Ridderkerk
8

goede service, goed behandeld

Na een auto-ongeluk in 2003 heb ik niet meer op de snelweg gereden en ook maar weinig op de gewone weg. De drempel om te rijden werd steeds groter, mede doordat ik zelf geen auto had. Omdat ik in januari ben verhuisd en veel verder van werk en familie ben gaan wonen, wilde ik deze angst proberen te overwinnen. Met een aantal rijlessen, veel oefenen en de door Jan aanbevolen EMDR therapie heb ik de angst nu redelijk onder controle. In mei heb ik een eigen auto gekocht en inmiddels ga ik met de auto naar het werk. Iets wat ik nooit alleen had bereikt en waarvan ik in februari me niet voor kon stellen dat dit me zou lukken. Ik ben er nog niet, want ervaring en veel rijden moet het nog makkelijker maken, maar ik ben op de goede weg.

- Poortugaal
9

goede service, goed behandeld

Super rijschool! Met de juiste combinatie van rust, geduld en deskundige feedback heeft Jan me precies dat duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had. Ik rijd weer!
- Rotterdam
10

perfect, zeker aan te bevelen

Door een enorme rijangst opgebouwd te hebben, heb ik tien jaar niet gereden.
Alle moed bijelkaar geraapt en gelukkig bij de juiste persoon terecht gekomen Jan Hamelink.
Hij heeft me weer zelfvertrouwen gegeven om de weg weer op te gaan!! Ook de snelweg!!!
Dankjewel Jan!!!
Ik raad rijschool Belhamel zeker aan!!!!!
- Dordrecht
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na mijn rijbewijs te hebben gehaald had ik maar enkele keren gereden in 8 jaar tijd. Hierdoor durfde ik niet meer te rijden, en helemaal niet in de grote stad! Dankzij Jan Hamelink heb ik het autorijden weer onder de knie gekregen en rij ik weer met alle vertrouwen en plezier. Zijn aanpak en manier van lesgeven is zeer deskundig en persoonlijk! Ik raad hem aan voor iedereen die weer met vertrouwen de weg op wil gaan!
8

goede service, goed behandeld

Positief om geholpen te worden om weer zonder angst de weg op te durven gaan. Oefening i.c.m. deskundige feedback!
8

goede service, goed behandeld

Voor mijn werk moest ik na vijftien jaar het rijden weer oppakken. Dat was heel lastig. Ik was heel paniekerig met een grote angst voor vrachtwagens en fietsers. Bij deze rijschool werd ik daarin heel goed begeleid. Daardoor voelde ik me na zeven lessen weer veilig in de auto. En dat was precies op tijd om voor mijn werk te kunnen gaan rijden.
- Zwolle
9

goede service, goed behandeld

Ik ben 55 jaar en al lang geleden mijn rijbewijs gehaald maar door omstandigheden niet veel gereden. Inmiddels door het missen van routine en een steeds het drukker worden van het verkeer had ik rijangst en faalangst gekregen en daar wilde ik zo zoetjes aan van af komen. Uiteindelijk ben ik bij Jan terecht gekomen. De eerste les al zat ik direct achter het stuur en reed ik zelfs over de snelweg. Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste les, 6e les, gehad. Ik oefen nu nog even 3x samen met mijn man - om zo nog meer routine op te bouwen - maar binnenkort start ik met zelfstandig rijden. Ik ben apetrots op mezelf dat het me is gelukt en dat ik met hulp van Jan dit heb bereikt. Je neemt zelf het heft in handen en Jan helpt je met veel geduld en deskundigheid verder. Zoek je een professionele rij instructeur die gespecialiseerd is in rijangst dan ben je bij Jan Hamel op het goede adres.


9

goede service, goed behandeld

Een zeer goede rijschool, ik raad iedereen aan om daar les te nemen.
- Westmaas
9

goede service, goed behandeld

Ik had veel moeite gekregen om de snelweg op te gaan plus de vele tunnels hier in de buurt welke ik sowieso al jaren vermeed. Erg lastig als zzp-er. Jan geeft door de vele aanwijzingen en o.a. het opfrissen van je verkeerskennis en de rust die hij uitstraalt vertrouwen en kon ik na 10 lessen weer zonder problemen de weg op. Heerlijk om die bewegingsvrijheid na vele jaren te hebben! Bedankt Jan!
- Oud-Beijerland